Прочута украинска астроложка каза кога ще свърши войната в Украйна

Войната в Украйна върви към своя пик, убедена е астроложката Анна Федоренко. Тя сподели своите прогнози с украинците, пише УНИАН.  

Федоренко определя двa важни етапа за Украйна 

– март;
– и май.  

Нумеролозите също посочиха двата най-вероятни месеца, когато военният конфликт ще приключи – март или май.

 
13 март – след тази дата, по думите на Федоренко, военните действия ще утихнат (тоест може да се надяваме, че кошмари като разрушението на Харков и ударите по Мариупол повече няма да има).
 

17 март – след тази дата подкрепата за Украйна ще се засили, което ще ѝ даде сила да преодолее някакъв проблем. 

На свой ред Русия я очакват големи кармични неприятности, уверява Федороненко в профила си в социалните мрежи. Тя пояснява: ако става дума за човека – подобно положение на звездите би му вещало „огромно наказание, чак до смъртта“. 

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е свързано и това, че от 24 март до 8 април се очаква рязка активизация на дезинформационната кампания, насочена по посока на Украйна. Астрологът призовава в този период да не се вярва на непроверени източници на информация – особено, ако става дума за „сензации“ от рода на „Зеленски избяга от Украйна“ и „взрив в АЕЦ“.

В частност, много лесно човек ще може да се поддаде на паника от 30 март до 1 април. Русия в това време ще търпи загуби както във финансовата, така и в геополитическата сфери. 

Това ще накара тази страна изключително агресивно да налива в ушите на украинците всичките си лъжи, които може да измисли. 

Изостряне на военните действия астроложката допуска в началото на април, но още от 20 май тя прогнозира край на военния кошмар за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява  Федоренко.

Превод и редакция: