Скандална СНИМКА на съпругата на министър Лорер от деня, в който българите се избиваха за евтино олио

В съботния ден цяла България стана свидетел на брутални сцени – хората се биеха в магазините на голяма верига търговски обекти само и само да се докопат до бутилка евтино олио. припомня, че

за съжаление се стигна и до смъртен случай.

Управляващи и опозиция си размениха обвинения за това кой е виновен за покачващата се цена на олиото и спекулата с цената му. припомня, че .

Коментар по темата направи и политическият анализатор Виктор Димчев.

„Коги те управляват тъпанари и населението изтъпява в очакване на тъпотиите на тъпанарите, които управляват тъпо… Не е луд онзи, който яде зелника“, написа той в личния си фейсбук профил, като сподели и снимка.

От фотоса се вижда препълнена пазарска количка, а единственото й съдържание са стекова с олио.

Под поста му се появиха куп гневни коментари за случващото се по магазините у нас и цените на редица продукти.

По-интересен обаче бе коментар, оставен от журналистката Соня Колтуклиева.

Тя сподели колаж от две снимки – на едната се виждат хората, които се биеха в магазините за олио на що-годе прилична цена, а на другата се вижда какви ги е вършила в събота вечерта съпругата на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер – Виолета. 


Даниел и Виолета Лорер

Фотосът е качен лично от министерската съпруга. На него се вижда как тя се глези със скъпо шампанско и се хвали, че „животът може да бъде добър, но не много“.

Интересен детайл е, че белгийските шоколадови бонбони Neuhaus Timeless Masterpieces рядко се намират в България, цената им е 55 евро (110 лева) за кутия. Шампанското Taittinger Brut струва 130 лева.

припомня, че странно изказване в деня, в който българите се биха за олио, направи и министърът на транспорта. .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ