На двама от готвачите не им издържаха нервите и напуснаха доброволно Hell’s Kitchen-Видео

Източник: NOVA

В събота вечерта в Hell’s Kitchen България  Юра се завърна при Червените в добро здраве, но нейното драматично поведение продължи, докато вратата на ресторанта не се затвори завинаги след нея. По средата на вечерната резервация Емил постъпи непристойно спрямо отбора си, като мигновено изхвърча от Синята кухня, за да стегне багажа си завинаги.

След вчерашното падение на Синия отбор, шеф Ангелов изправи готвачите пред директни номинации в дневното предизвикателство.

В мастър клас шеф Койчев показа на двата отбора 5 ключови кулинарни умения за напреднали, а упражнението имаха честта да повторят само Сините.

Николай успя да се спаси пръв в номинационната битка и получи стратегическо предимство, което определи изхода на дневното предизвикателство. „Късата клечка“ се падна на Емил, а шеф Ангелов написа „Слаб 2“ на него и на другия голям майстор сред мъжете – Мартин, като така те се наредиха с оранжевите си престилки до Иван.

Любовните погледи и непрестанните закачки между Мартин и Мариела бяха новост в общежитието, което засили притесненията на варненката те да не бъдат разчетени погрешно. Напускането на Юра попречи на равномерното разпределение на количеството работа по станциите на вечерята в Червената кухня и доведе до гасенето на печките. В разгара на вечерта в Синята кухня имаше множество грешки, които изкараха Емил от равновесие и той внезапно реши сам да свали оранжевата си престилка, като последва Юра към изхода. Гостите в ресторанта не получиха храната си, в резултат на което вечерта завърши с номинации от двата отбора – Анелия от Червените, Камен, Мартин и Иван от Сините.

Кой ще бъде следващият, който ще изхвърчи от „Кухнята на Ада“? Дали ще пламне любов между Мариела и Мартин? Как ще понесат нарастващото напрежение останалите участници? – разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

 

Източник: NOVA