Маги Халваджиян си скубе косите след чутовния гаф на Мариана Попова в „Капките“ (Снимки):

Всяко живо предаване не е застраховано от гафове и често пъти именно те са това, което харесваме в даден или друг формат. Но понякога един невинен гаф може да има много по-голям отзвук от очакваното.

Именно това се случи в последното издание на “ Като две капки вода „. 

Мариана Попова направи страшен гаф по време на понеделнишкия лайф на „Капките“ и без да иска развенча една от големите тайни в шоуто , която вече 10 години мъчи зрителите.

 

Без да осъзнава какво прави, гласовитата шевица всъщност даде ясно да се разбере, че „Бутонът на късмета“ всъщност е фиктивен и нищо не зависи от него. Тя издаде как става всъщност изборът на образите в шоуто. 

Снощи видяхме Мариана в образа на Уитни Хюстън, с който тя се справи безупречно, но в стремежа си да похвали стилистката на костюма се обърка и сгафи жестоко. 

Мариана Попова Капките

„Кремена Халваджиян е чакала 10 години някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм“, каза Мариана, без да се замисли, че за зрителите всъщност изборът на песен и изпълнител е дело на „Червения бутон“. 

Водещият Димитър Рачков усети гафа на Мариана и се опита да го замаже с обяснението, че „трябва да ти се падне от Бутона“. 

„Да му се падне имах предвид, обърках се“, оправда се Попова, но не успя да убеди зрителите в това. В същото време камерата даде в близък план продуцентът Маги Халваджиян, който също не беше доволен от изпуснатите думи на Мариана и как внесе смут в настроенията и нагласите на зрителите и че е убила представите им за „Бутона на късмета“.

От това стана ясно, че всъщност самите участници избират кои певци да имитират.