Невиждан екшън в „Ергенът“ – участничка с неприлично предложение към Виктор, следва луд скандал (Снимка):

Страстите в “ Ергенът “ няма време да се уталожат, преди претендентките за сърцето на Виктор Стоянов отново да се хванат за гушите. А нещата тепърва стават още по-напечени.

Емоции, предизвикателства и неочаквани откровения очи в очи предстоят тази седмица в романтичното приключение „Ергенът“.

На 10 и 11 март, от 21:00 ч.

, зрителите ще станат свидетели на най-големия скандал в имението до момента, провокиран от неприличното поведение на участничка в риалитито.

Ергенът баскетбол

В забавно спортно състезание, Виктор ще изправи претендентките за сърцето си. Избраните момичета ще премерят сили в баскетболен мач. Тази, показала повече хъс за победа, ще бъде поканена на индивидуална среща с най-желания „ерген“ на България. Надпреварата не мина и без инцидент, в който една от дамите пострада неприятно, а ситуацията доведе до ново напрежение сред момичетата.

Благовеста предизвика раздор в шоуто и се опита да привлече Виктор с изключително провокативно поведение. Дръзката ѝ постъпка да свали бельото си пред него стана повод за възмущение от страна на претендентките, а решението на някои от тях – Александра, Елвира и Карина, да защитят приятелката си окончателно ще раздели момичетата на два враждуващи лагера.

Благовеста Ергенът

Зрителите ще станат свидетели и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от кандидатките за неговото сърце. Коя от дамите ще има смелостта първа да скъси дистанцията с „ергена“ – отговорът ще разберете този четвъртък и петък от 21:00 ч. , по bTV.

В петък вечер ще се проведе поредната „Церемония на розата“, след която още една от участничките няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да напусне имението завинаги.

 Не пропускайте „Ергенът“ и тази седмица – в четвъртък и петък от 21:00 ч., по bTV!