Загиналата в мелето край Сунгурларе наскоро се върнала от Германия, за да зарадва близките си, че…

26-годишната Красимира Стоянова от село Везенково жената, която загина при тежката катастрофа край Сунгурларе. Тя е била бременна в третия месец, съобщава Флагман.бг. 

Припомняме, че тежкият инцидент стана днес следобед край Сунгурларе. На изхода на града в посока Черница 21-годишният водач на Тойота Ярис, със сливенска регистрация, не спрял на знак „СТОП“ и е ударен странично от правомерно движещия се лек автомобил Пежо Бийбър с турска регистрация.

При зверския сблъсък са ранени трима души от Тойотата, сред които и Красимира. Тя е починала в линейката на път за болницата. 

Красимира от години живеела в Германия. Преместила се там, за да търси прехрана за трите с деца. Съвсем скоро се е прибрала в България, за да се види с роднини, разказаха съседи на младата жена. 

„Тя от няколко години живее и работи в Германия, но и често си идва тук. Не забравя родното си място. Сега се е прибрала, за да каже на близките си, че чака още едно дете. За съжаление дори не е имала възможност да съобщи щастливата новина. Отиде си без време, остави и три деца сирачета“, ридаят приятелки на Красимира. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ