Коя е фаталната красавица, която влезе в украинската армия? Мис Украйна грабна автомат, обръща се към Путин (Снимки):

Освен снимки, на които позира с оръжие в ръка, облечена във военна униформа , красавицата , за която става дума, публикува и видеоклипове.

Анастасия Лена , бивша Мис Украйна , публикува в профила си в Instagram снимки, на които позира с пушка в ръка, както и няколко видеоклипа.

Анастасия автомат

Анастасия Лерина автомат

Неочаквано за една миска, според световни медии Анастасия е заявила, че е готова да рискува живота си, за да защити страната си.

красавица с автомат

Анастасия, която спечели конкурса Мис през 2015 г.

 често публикува в профила си в Instagram от началото на атаките в Украйна насам.

красавица на мотор

Коя е Анастасия Лена?

Анастасия се изявява като модел от малка, но по-голяма популярност придоби през 2015 г., когато представи страната си на конкурса за красота Мис Гранд. Освен като модел, тя иска да бъде и актриса.

Няколко години е работила като телевизионно лице в турска телевизия, а освен в родната си страна, е градила кариерата си и в Турция.

мис Украйна

Анастасия привлече много вниманието на световната общественост с публикациите си, а само за два дни акаунтът й в Instagram набра 130 хиляди нови последователи.

красавица Украйна

След кариера в модния бизнес, момичето завършва маркетинг и мениджмънт в Киев. Работила е като мениджър за връзки с обществеността в Турция и говори пет езика.