Извънредно! Третият кръг от преговорите между Русия и Украйна завърши, има добра новина ВИДЕО

Третият кръг на преговорите между Русия и Украйна е завършил в 19: 49 ч., съобщава руското посолство в Беларус. Представителите на украинската делегация са заявили пред „Ройтерс“, че е постигнат малък напредък по отношение на хуманитарните коридори. Това потвърди и съветникът на украинския президент и представител на Киев на преговорите Михайло Подоляк в „Туитър“.


Продължават разговорите по набора от политически решения на конфликта, както и за постигането на примирие и гаранциите за сигурност, допълва Подоляк.

Разкриха ужасната причина за провала на примирието и как 25 украински войници с картечници… ВИДЕО

Първият кръг от преговорите между Москва и Киев се проведе в края на февруари в Беларус. Руската делегация каза, че по някои точки страните са постигнали разбирателство. По особено основни въпроси Украйна е направила пауза за размисъл.

Вторият кръг от преговорите между делегациите на Русия и Украйна се проведе на 3 март в белоруската Беловежка гора. Основният въпрос на тези преговори беше този за спасяването на цивилни, заловени в зоната на конфликта.

Двете страни се разбраха да създадат специални канали за организиране на хуманитарни коридори. За жалост, имаше няколко саботажа на хуманитарни коридори.

Третият кръг от преговорите между Русия и Украйна се проведе на 7 март. Отбелязва се, че разговорите между двете страни са продължили близо три часа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ