Борисов проговори за партията на Янев и какво ще се промени заради нея ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира информациите около бъдещия проект на бившия военен министър Стефан Янев. По време на среща с актива на ГЕРБ в Търговище, Борисов не спести критиките срещу правителството. По думите му обаче атаката срещу премиера Кирил Петков на Шипка не е била правилна.

Екшън кадри от атаката със снежни топки срещу Кирил Петков на Шипка, НСО го съветвали да… ВИДЕО

И това е политиката на Радев.

След като изчегъртаха ГЕРБ, системните парти, разцепиха БСП на две, сега със Стефан Янев, с когото винаги съм работил добре, оттук насетне не виждам как тази омраза между хората ще изчезне.

Когато така тежко е разделена държавата, може спокойно да предложите на парламента вместо „Съединението прави силата“, да направи „Разединението прави слабостта“. 

Борисов отбеляза още: „Трябва да се заобичаме българите. Но те ни разединяват“. 

Изтече първото обсъждано име на партията на Стефан Янев

„Кирил Петков предизвика паника в аптеките като каза за „йонните таблетки“. При повишена радиация се пие йод. Ако се активира ядрената радиация, няма да го има земното кълбо, те правят опашки пред аптеките за йод“, отбеляза той.

„И аз мога да съм „социален“ министър като излизам от басейна с Калина и ми влизат 18 бона в джобчето заплата“, заяви Борисов.

„Ама Томислав снощи беше класа! Видяхте ли разликата снощи между Томислав Дончев и Асен Василев? Класа!“, отбеляза още той.

Един от поддържниците на Борисов в залата не скри възхищението съм към лидера, похвали го за ума и харизмата и го посъветва само да наблегне на здравословното хранене, отбивайки се в неговия ресторант.

„Аз с тоя твоя ресторант съм 12 кила отгоре“, засмя се Борисов. „Ама в тая криза, тия с мазнинките по-дълго ще караме. Никой не трябва да отслабва. Аз на Севда съм и забранил да отслабва, за да може да ходи с мене!“, пошегува се лидерът на ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ