Разтърсващо! Българин от Украйна пише на Костадинов: Агонизиращата власт в Киев иска да се насити с кръвта на народа

Всекидневно говоря и пиша с десетки наши сънародници в Украйна. Излишно е да ви казвам, че това, което ми казват, няма нищо общо с пропагандната помия, която се лее по американските българоезични медии“, пише лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във социалната мрежа „Фейсбук“.

Ще ви споделя само един малък фрагмент от мой разговор. Основното, което ми казват българите, когато ги питам дали ги е страх, е следното: „Да, страх ни е от украинската власт и се надяваме след края на войната никога повече да не бъдем преследвани заради произхода и убежденията си“.

„Ако има нещо, за което ще търсим отговорност скоро, то няма да е само заради предателската антибългарска политика и психопатските изстъпления на една шепа нацисти, но и заради гьобелсовата пропаганда, насаждаща омраза, страх и паника в българското общество“ – пише Костадинов.

Също така, той споделя скрийншот от разговор, в подкрепа на неговите твърдения, който гласи:

Коста, забравих да ти кажа за най-важното. Нали тази власт започна да раздава безразборно оръжие на всеки който иска. Значи, криминалните елементи са се въоръжили до зъби. Пишат, че започнаха в Одеса грабежи, което и се предполагаше от престъпната власт. 

В моя район, южната част на града е тихо и спокойно, но в центъра не е тъй благостно. Агонизираща власт иска с удоволствие да се насити с кръвта на народа. В центъра на града, до Потьомкинската стълба, двореца на граф Воронцов се установяват оръдия.

Извинявай за безпокойството. Аз живея на 10 км от Дерибасовска – центъра.