Става напечено! В небето над Украйна за първи път се появиха руските „Патета от ада“ ВИДЕО

На 28 февруари руската армия увеличи своето преимущество над украинските въоръжени сили. От днес нататък операцията по денацификацията на съседната държава ще върви много по-бързо.

След като Министерството на отбраната на Руската федерация обяви, че е постигнало пълно превъзходство във въздушното пространство на Украйна, няколко бомбардировача ВКС Су-34 за първи път бяха забелязани в небето над Харковска област.

Наличието на руска тактическа авиация ще позволи бързо да се идентифицират колоните на въоръжените сили на Украйна и националистическите (неонацистки) батальони и ефективно да ги унищожават с целенасочен и точен удар.


 

„Това е най-малко седмият, който виждаме!“ – коментират местните в селото, заснемайки на камери на смартфони как руските самолети се втурват към целите. 

Су-34 е един от най-модерните фронтови бомбардировачи на въоръжение на руските ВВС. Заради своите страховити способности по време на бой самолетът си е спечелил прякора „Патето от ада“. 

За първи път бойната машина бе използвана в боевете с ислямистите в Сирия. Сред именитите жертви вследствие на атака от Су-34 е вторият човек и пиар на ИДИЛ Абу Мохамед ал-Аднани.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ С