Цирк: Автоматът на украински войник се разпадна в ефир по време на бойно интервю с Порошенко ВИДЕО

Видеоклип с куриозен инцидент набира популярност в социалните мрежи. По време на телевизионно интервю с Петро Порошенко автоматът войник зад гъба на бившия украински президент остана без пълнител.

 

 

Неловката ситуация стана в момент, когато Порошенко описва смелостта и героизма на народа му в опазването на родината. Точно тогава един от войниците на заден план приковава вниманието.

Младият мъж първо придържа здраво автомата си около пълнителя. В следващия момент той отмества раката си. Секунда след това пълнителят пада свободно на земята.

Когато разбира какво се е случило и поглежда към заснемащата го камера на „Скай Нюз“, войникът реагира с мимики, описвани в социалните мреци като „безценни“. За негово щастие един от другите мъже мъже взима изпуснатото въоръжение и го връща обратно на собственика. Пълнителят остава в ръцете на войника, а до края на живото включване Петро Порошенко не разбира точно какво се е случило, освен че има нещо изпуснато зад гърба му.

Самият Порошенко е в центъра на вниманието от самото начало на руското нападение. В петък той отново даде интервю от улицата, като освен с уноформа, беше препасан и с автомат Калашников.