Яна Маринова към Путинофилите: Айде на вас да се случи, това което става с хората в Украйна

Кадър Фб, Яна Маринова

Все повече известни личности дори в България започват открито да се обявяват против започнатата от Путин война срещу суверенната европейска страна Украйна.

Военните действия срещу Украйна от страна на Руската федерация предизвикаха бурни коментари от целия свят. Родни политици, анализатори, коментатори, общественици, актьори и други изказаха мнението си по въпроса.

Каквото и да е бомбандирано в Украйна, тя официално е суверенна държава по документи и Русия я стреля с ракети, това написа с възмущение актрисата Яна Маринова.

Ето какво публикува Маринова в социалната мрежа Фейсбук:

И последно, за протокола към предния ми пост – абе хора, каквито и да са причините, и каквото и да е бомбандирано в Украйна, тя официално е суверенна държава по документи и Русия я стреля с ракети!??? Една част от хората са по къщите си и не ходят ни на работа, ни на нищо, друга част са на път за Полша и има съобщение всички да събират най-важни документи и багаж от жизнено значение, и да са готови за евакуация! Каква параноя ми обяснявате, че ме гони и къде по света се стреля с ракети, където няма война!??? Айде на вас да се случи и ще ви питам каква пропаганда и какви пет лева!? И за всички, които ми обясняват колко са разочаровани от мен, и да съм си гледала театъра – изобщо не ми пука какво мислите за мен, аз ще казвам каквото мисля за вярно. Единственото, което може да се приеме със съмнение в поста ми е възклицанието за 1945г. – имам предвид, че не е нормално да избухне в Европа като граници, война. Отново, в 21-ви век, особено след всички войни на Балканите досега. Хайде, със здраве на всички.