Оля де Карденас каза нещо за Кирил Петков и руснаците, което смрази мнозина

Не съм съгласна с господин Петков, има неща, за които категорично не съм съгласна с него по отношение на това, че украинците, които защитават в Украйна домовете си знаят защо, докато руските войници не знаят защо са там.

Аз смятам категорично, че не е така и ще ви кажа, че вчера си направих труда и погледах доста руска телевизия и няколко новинарски руски канала.

Първото, което трябва да кажа е, че системата работи брилянтно и това, което се вижда от улиците на руските градове е, че хората на практика, голямата част от тях, подкрепят решението на Путин. Някои дори смятат, че то е закъсняло и ситуацията е доста „Ставай, страна агромная“.

Това каза за войната в Украйна експертът Оля де Карденас по Нова Тв.

Руските войници, които са в Украйна, те доста добре знаят защо са там, поне си мисля, че знаят, защото това не е страна, която можеш да уплашиш със санкции, не можеш да я уплашиш с глад, със студено.

Народ, който може да опожари столицата си, защото не може да я защити, трудно ще го стреснеш, ако е мотивиран по този начин. Да не говорим за Бородинската битка през 1812 година между армиите на Наполеон и генерал Кутузов, допълни Оля де Карденас.