27-годишна красавица от Ергенът смая зрителите с признание за връзката си с Христо Сираков

Кадър БТВ

Млада участничка в Ергенът разказа за връзката си с Христо Сираков.

27-годишната красавица Дениз Хайрула е една от дамите, които се потопиха в романтичното приключение „Ергенът“. Ето какво сподели тя пред камерата в първия епизод на риалитито, предаде ladyzone.bg.

„Работя като танцьор, гримьор, инфлуенсър и модел.

Участвала съм в много конкурси и имам доста корони и отличия. През 2018 г. станах първа подгласничка на „Мис Плеймейт“.

Преди се подигравах на момичетата, които се явяват на подобни конкурси, но ето, че се случи и на мен. Обичам да съм под светлината на прожекторите, да танцувам, цялото внимание да е приковано към мен.


Аз съм от религиозно семейство и когато се записах за конкурса „Мис Плеймейт“, имах разногласия с родителите си и най-вече с баща ми, който разбра от социалните мрежи за моето участие. Не ми говореше 2-3 месеца, но знаех, че ще му мине.

Той е вярващ, но не е крайно консервативен. Никога не ме е карал да се забулвам, но ме е научил, че мъжът и жената трябва да се уважават взаимно“, споделя Дениз.

Тя разказа и за голямата си любов с бизнесменът Христо Сираков

„Мъжът, който си представям до мен, е висок, умен, забавен, интересен. Да има какво да науча от него. Да обича да пътува, тъй като аз много обичам да пътувам. Да имаме общи интереси. Да е целеустремен, грижовен, добър.

 

Не бях с него за пари. Не искам да се оправдавам пред някого, аз си го знам за себе си.

Връзката ни официално приключи заради друга жена или по-скоро жени, но останахме много добри приятели. Бяхме в прекрасни отношения до края.

В момента не съм щастлива. Чувствам се самотна и неудовлетворена от това, което се случва в моя свят. Искам да срещна принца и да се влюбя лудо.“

Продължение в https://ladyzone.bg/laifstail/izpovedta-na-deniz-hajrula-v-ergenat.html