Мрежата прегря след тези думи за Денди и опита за убийството му: Полицията… СНИМКИ

Актрисата Касиел Ноа Ашер, която се представя като Настасия Филиповна, написа сърцераздирателен пост за пребития Любомир Милчев – Денди във Фейсбук.

По думите на актрисата полицията не трябва да стои със скръстени ръце по случая с Денди и опита за убийството му. Ето какво написа тя в личния си фейсбук профил:

Надявам се, че полицията не стои със скръстени ръце относно случаят Любомир Милчев – Денди! Опит за зверско убийство в центъра на столица имаща претенции да е Европейска! Опит за убийство на един писател, интелектуалец, чувствителен и умен мъж!

Опит за убийство на ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО! Душата на този Човек в момента се лута между горната и долната земя! Дали ще иска да се върне в нашият свят където трябва да има Възмездие за чудовищата!??? Надявам се Българската Полиция в лицето на разследващите да осъзнават това!

Дендучи дръж се и се върни миличък! Чакаме те! 

Веднага под поста ѝ се заредиха коментари на потребители в мрежата.
 

Припомняме, че след жесток побой миналата седмица Денди беше приет в болница „Св.

Анна“ в четвъртък с тежка черепно-мозъчна травма и в много тежко състояние – с множество фрактури на черепа, отоци и хематоми. 

Денди се бори за живота си и не е идвал в съзнание, съобщи вчера говорителят на болницата Антон Луков. По думите на говорителя „шансовете на Денди не са никак големи“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ