Габриела от Ергенът отвърна на хейтърите

Кадър Габриела, ФБ

Наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършени, нито аз, написа тя във фейсбук профила си

Една от най-противоречивите участнички във формата „Ергенът“ – Габриела от Сливница използва профила си във фейсбук, за да отговори на хейта по нейн адрес, предаде Флагман.

„Относно примиера на предаването “Ергенът” бих искала да съобщя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е реалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големият брой коментари и снимки на мой гръб, аз мога да кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършени, нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и тн, да се беше записал и да беше участвал“, написа тя.

 

„До всички мои приятели от фейсбук, това е дъщеря ми Габриела,тя участва в “Ергена”, защото обича да се забавлява , тя е най-откровения , забавен , отговорен и коректен човек когото познавам и всеки който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на хейтърите, че я правят известна!, обяви в нейна подкрепа майка й Димитрина.