Извънредно обръщение на киевски политик: Зеленски готви масови кланета по „хърватския“ сценарий ВИДЕО

Известният украински политик, бивш депутат от Върховната Рада Олег Царев се обърна с изявление към жителите на Украйна. „Моля да обърнете внимание, това е много важна информация“, каза той. 

Получих съобщения от Киев, в най-скоро време Зеленски наистина ще започне силова операция в Донбас. Украйна иска да реализира „хърватския“ сценарий, използвайки мигновенен военен удар за поставяте под контрол на границата на ДНС и ЛНР с Русия, след което ще последва чистка на неолоялното на сегашната украинска власт население.

 

Плановете са изложени, задачите са поставени. Техниката и личния състав са готови. Сценарият на операцията е изцяло одобрен от Запада. Защо, аз вече го обяснявах и по-рано. 

Едновременно с началото на военната поерация Силите за сигурност на Украйна заедно с местните нацисти ще започнат физически да унищожават „проруските настроени елементи“. 

При това не става дума само за опозиционно настроени политици. Ще бъдат ликвидирани блогъри, журналисти, обществени лидери. 
Списъците с адресите и имената им вече са съставени. Специалните групи за почистване вече са готови. Несъгласните ще бъдат ликвидирани в Киев, Одеса, Харков, Днепропетровск и други градове в югоизточната част на Украйна. 

Научавайки за това, вече редица опозиционни политици са напуснали страната. 

Единственият, който може да спре това неизбежно кръвопролитие, е Владимир Питин и неговите съюзници. В момента текат напрегнати преговори. 

Още един път ви моля да се отнесете доста сериозно към тази информация.