Билалов се опита да подскаже на участник в „Стани богат“ с чуден финт, а последвалото го смая СНИМКИ

Доста интересна ситуация се разигра в предаването „Стани богат“ днес. Участникът Иван Атанасов трябваше да отговори на въпрос за пет хиляди лева.

Именно по този повод водещият Михаил Билалов реши по доста деликатен начин да му подскаже.

Питането бе „Коя римска цифра се изписва по различен от стандартния начин, когато се ползва в циферблата на часовниците?“.

Възможните отговори бяха: Три (III), Четири (IV), Шест (VI), Осем (VIII).

Участникът не знаеше верния отговор и реши да ползва жокер „Обади се на приятел“. За съжаление другарят му не даде никакъв отговор на питането.

Точно тогава водещият Билалов го попита носи ли часовник, защото там може да види нагледно как се изписват цифрите, ако са римски. И в този момент Билалов тактично разклати пред очите на участника своя часовник.

Това обаче не помогна на Иван Атанасов и той реши, че ще разсъждава сам. След кратко умуване той посочи отговор „Четири(IV)“.

„С въображение достигна до неверния отговор“, каза Билалов, но после се обърна към публиката с думите „Какво казахте. Да, това всъщност е верния отговор“.

Така Иван Атанасов спечели 5 хиляди лева, а за чека Билалов се пошегува, че може да му го напише с римски цифри.

Питането на 10 хиляди лева бе свързано с поета Пейо Яворов, а верният отговор Иван даде благодарение на това, че съпругата му скоро е чела книга, свързана с Яворов и така спечели и 10 хиляди лева.

Той даде верен отговор и на питане за 20 хиляди лева.

„Ти ми обра чековата книжка тука? Какво стана“, шеговито заяви Билалов.

„Само още три“, отвърна му Иван

„Браво. Жестоко. Дай да те прегърна. А в началото почна да харчиш жокери и реших, че си изпържен“, призна водещият.

Питането на 13 въпрос (само на две крачки от голямата сума от 100 000 лева) за 30 хиляди лева обаче го препъна и той си тръгна със сумата от 2 000 лева, която бе маркирал като „Сигурна“.

Едно обаче е факт – толкова смел и добър играч отдавна не е имало в предаването.