Покажи ми как свиваш ръката си в юмрук и ще ти кажа какъв човек си:

Начинът, по който свивате ръката в юмрук , може да каже много за вашата личност . Начинът, по който стискате юмрук, разкрива вашия характер, възгледите ви за живота и как реагирате на различни житейски ситуации.

Разбира се, има и изключения. А ние предлагаме да стиснете юмрук и да проверите дали нашето описание отговаря на собствените ви представи за вас самите.

  

Тип 1.

ръка в юмрук

Ако държите юмрука си по този начин, това означава, че сте доста чувствителен и нежен човек (имайте предвид, че палецът ви е успореден на останалите четири пръста). Вие сте състрадателен и внимателен човек. Този тип хора обикновено обръщат внимание на емоциите на другите хора и действат на тази основа.

Вие сте стратег, който може да организира работата си. Малко нетърпелив, когато става въпрос за нещо, което искате. Все пак трябва да внимавате с хората, защото те могат да се възползват от вас.

Тип 2.

ръка в юмрук

Ако държите юмрука си по този начин, това означава, че вашият талант, чар и харизма говорят повече за вас, отколкото сте мислили. Готови сте да действате веднага. Палецът покрива останалите четири пръста – показва много емоции, които не можете да сдържате. Винаги казвате как се чувствате.

Вие сте амбициозен човек със собствената си амбициозна цел, към която се стремите. Вашите мечти са единственото нещо, което ще скриете от другите хора. Фокусирате се върху това, което искате от живота и работите сами.

Тип 3.

свита ръка в юмрук

Ако държите юмрука си по този начин, това директно показва прикритост. Палецът ви се крие зад останалите ви пръсти, така както криете и мислите си от другите.

Обичате да сте с хората, които избирате. Наистина не харесвате драмата и се дразните от глупостта на другите.

Искате да сте заобиколени от онези хора, с които можете да говорите открито и смислено. Обичате да прекарвате време с хора, но след това имате нужда от лично пространство.

Дразни ви, когато други хора нахлуват в личното ви пространство без вашето съгласие.