Астрологът Филипов със страховита прогноза за мощни земетресения в София и Пловдив

Астрологът Филип Филипов направи страховито предсказание за това, което звездите вещаят през този и идния месец. Той посочва, че съвпадът на Слънцето, Луната и Сатурн под напрежение от Уран, като проекциите на сеизмично опасните линии за съжаление преминават директно през България.

Цялото предупреждение на Филип Филипов публикуваме без редакторска намеса: 

ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА СЕ СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ ОТ СЕИЗМИЧНИ И СОЦИАЛНИ ТРУСОВЕ: Както предупредих още преди 3-4 месеца в началото на месец Януари, Февруари и Март е налице сериозна тенденция за сеизмична активност.

Небесната картина в момента показва мощен съвпад на Слънцето, Луната и Сатурн под напрежение от Уран, като проекциите на сеизмично опасните линии за съжаление преминават директно през България, като засягат София и градовете около Пловдив(вижте диагоналните червени линии на графиката към поста).

Това означава, че е налице код ОРАНЖЕВО-ЧЕРВЕНО за сеизмична опасност за нашата територия, като Вранча в Румъния, континентална Гърция и Северна Италия получават код ЧЕРВЕНО, а Западна Турция има код като България – ОРАНЖЕВО-ЧЕРВЕНО.

Институтите на България, Гърция и Турция притежават сериозна апаратура, която следи геофизичната обстановка детайлно и се надявам, че ако се появят сигнали в геомагнетизма или електромагнитните полета на Земята, държавните институции на България и съседите ще реагират преждевременно и адекватно.

Най-опасните дни за момента са 14-18, 22-28.02 и 1-4.03. Следете поведението на домашните си любимци и бъдете будни и внимателни. Давам тази информация само с цел да бъде полезна на обществото.

Страхът не е правилно поведение в такива ситуации и човек трябва да е трезв и спокоен. Искрено се надявам и този път, сеизмичните процеси да заобиколят България и на наша територия да се реализират само слаби земетресения.

Тъй като обаче Земята беше разтърсена от подводното избухване на вулкан и ударната вълна премина няколко пъти през цялата Земя, е възможно стари, дълбоки и спящи до момента сеизмични огнища да се пробудят и да предизвикат по-сериозни трусове от порядъка на 5-6 и дори 7 М по Рихтер.

За радост ако това се случи в България големите градове имат доста сгради, които не би трябвало да имат проблем с такива трусове. Проблемът са сградите, които не са строени по тези стандарти или са прекалено стари или правени с лоши материали.

Дори и да не се случи сеизмично събитие на наша територия, тенденцията в България да има сериозни политико-социални събития, които да доведат до големи промени и рязка смяна в политическата ситуация, мащабна конфронтация или масови протести, които да влязат в сериозен сблъсък с властта са твърде възможни.

Не може да се пренебрегне факта, че не само цените на тока и газа са проблемни, проблемен е и зеленият сертификат, който е данък труд. Всичко това може да създаде масово недоволство, големи лавини от фалити и рязка нестабилност в управлението. За разлика от сеизмичните процеси, това влияние се разпростира поне до месец Май, което означава поне 4 месеца на мащабна и сериозна социално-политическа нестабилност в България.

Ако искате да проверите как ви влияе това астрологично събитие, влезте в линка:

https://astramen.com/k/1257414 и чрез бутона в края на линка проверете какво е въздействието лично върху вашия хороскоп. Ако е налице отрицателно или смесено влияние, бъдете по-внимателни от необходимото.