6 неща, които НИКОГА не трябва да споделяте с другите, за да имате щастлив живот:

Неведнъж сме говорили за силата на словото – думите действително притежават скрита енергия и е много важно как ще я управляваме, за да насочим съдбата си към добро или към лошо. Когато таим съкровена мечта, обикновено не смеем да я изречем на глас, за да не „урочасаме“ късмета си.

Това суеверие е донякъде оправдано, защото изричайки гласно желанията си, те достигат до ушите и на недотам доброжелателни наши познати. Така че ако се стремите да запазите щастието си – научете се да пазите някои неща в тайна

.

Ето и кои са 6-те неща, които никога не трябва да споделяте с другите , ако искате да имате щастлив живот:

женски тайни

Бъдещи планове

Както вече споменахме, много от близките ви се оказват всъщност най-големите ви врагове. Не се радвайте пред тях и не разкривайте какво хубаво бъдеще ви предстои, тъй като завистта и омразата, която околните ще излъчат, повлиява на изпълнението на плановете ви. И дори всичко да ви се е струвало сигурно и готово, нещата бързо могат да се развалят.

Спорове и конфликтни ситуации, в които изпадате

Това, което се случва в пространството на дома ви, не засяга околните. Не споделяйте за семейните проблеми с чужди хора, това може да доведе до още по-големи неприятности и задълбаване на проблема. Освен това, е несправедливо спрямо половинката ви.

За успехите си

Не изтъквайте успехите си пред другите, защото дори и да чувате поздравления и аплодисменти, зад тях може да се крие негативна енергия и завист, които само ще повлияят негативно на вас. Посветете успехите си само на най-близките.

тайни на жените

Не разпространявайте клюки и не псувайте

Когато разпространявате клюки за даден човек, вие създавате лоша репутация на себе си. Дръжте се на ниво и не оплювайте чуждите животи, защото това говори лошо за вас самите. Много хора решават да странят от вас, ако псувате непрекъснато или постоянно обсъждате околните. Имайте това предвид и променете приоритетите си.

Материални блага

Не претендирайте с финанси, коли и различни богатства. Тези неща може и да впечатляват някои хора, но истинските стойностните такива просто ще спрат комуникацията си с вас. По този начин може да си навлечете и много негативизъм, който със сигурност ще се отрази на благосъстоянието ви.

Деца и здраве

Не се оплаквайте от грешките на децата си пред не толкова близки хора, както и не се оплаквайте за здравословното си състояние, ако то е леко разклатено. Научете се, че по този начин вие привличате още повече негативна енергия към вас и вместо ситуацията да се разреши, тя се усложнява. Внимавайте по какъв начин изказвате мислите си, защото злото дебне от всеки ъгъл и чака да го повикате.