Страшно ВИДЕО с Ким Чен Ун! Какво се случва с вожда на КНДР СНИМКИ

Севернокорейски документален филм, излъчен днес, показва как държавният ръководител Ким Чен Ун, отслабнал и накуцващ, се справя с „най-големите досега трудности“ в страната, съобщава БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че това става на фона на пандемията от новия коронавирус и международните санкции, на които е обект затворената комунистическа държава заради оръжейните си програми.

Филмът „Великата година на победа, 2021“ с времетраене 110 минути е хроника на поредицата постижения, сред които ракетни разработки, строителство и усилия в борбата с коронавируса. Говорителят зад кадър неколкократно обявява тези проекти за победи на Ким, в унисон с предишни подобни филми, величаещи полубожествената персона на севернокорейския лидер.

Новият филм не навлиза в подробности за трудности като недостига на храни заради санкциите, сушата и наводнения.

Създателите на лентата обръщат специално внимание на слуховете за здравословните проблеми на политика, които започнаха да се разпространяват след рязкото му отслабване. В същото време авторите на филма свързват промените във външния вид на севернокорейския лидер с упоритата му работа през година.

На един кадър Ким е показан как се мъчи да слезе по временни стълби при посещение на строителен обект в дъждовен ден.

„Това видео показва как той напълно се посвещава, за да осъществи мечтите на хората“, казва гласът зад кадър.

На друг кадър Ким гледа слънцето, докато язди бял кон.