Хороскоп от Василиса Володина за седмицата от 31 януари до 6 февруари-Невероятно позитивна и успешна седмица за Стрелец

Овен (21 март – 19 април)

Тази седмица Овните ще трябва да общуват с много хора и да поемат много задължения, за да решават важни професионални проблеми. Това може да бъде изморително и да доведе до спад в енергията. Затова в края на седмицата трябва да си починете и да презаредите батерията. Събота и неделя ще бъдат най-важните в седмичния ви хороскоп.

Телец (20 април – 20 май)

Във всяка ситуация Телецът трябва да се вслушва в интуицията си и да търси собствен изход от лабиринта на проблемите. Важно е да вярваме, че винаги е там. Не пренебрегвайте помощта на приятели – техните съвети тази седмица могат да бъдат много полезни. Най-важните дни ще бъдат вторник и петък.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Близнаците ги очаква предизвикателна и наситена със събития седмица, през която ще трябва да се сблъскат с неприятни ситуации, рискове и страхове. Но в крайна сметка всичко ще завърши добре и ще дойде осъзнаването, че това е просто изпитание за сила, което успяхте да преминете безопасно. Най-важните и отговорни дни ще са в средата на седмицата.

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците ще трябва да се справят с проблеми, които им пречат да гледат оптимистично в бъдещето. За да направите това, ще трябва да преразгледате поведението си и отношенията си с другите. Отърваването от негативните програми ще отвори нови възможности за представителите на тази зодия и ще даде сили да променят коренно живота си. Най-успешните дни са събота и неделя.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъв тази седмица можете да се откажете от всичко, което е излишно в живота му. Това ще бъде трудна стъпка за него. Ще има много съмнения, страхове и двусмислени заключения, но в крайна сметка подобно освобождаване от ненужния товар ще даде стимул за развитие. Важни дни от седмицата са вторник и сряда.

Дева (23 август – 22 септември)

Тази седмица Девите ще трябва да започнат нещо от нулата, но това ще бъде процес, който е плашещ само в началото. Мислете за това като за ново начало, което ще бъде много по-продуктивно, мощно и целенасочено. Бъдете съсредоточени и внимателни към събитията, които се случват около вас в най-важните дни от седмицата – сряда и петък.

Везни (23 септември – 22 октомври)

В търсене на вдъхновение и изява на своите таланти, Везните може да изпитат известно недоволство и разочарование тази седмица. Но трябва да продължите да работите усилено и да вярвате, че това вдъхновение определено ще дойде при вас. Събота и неделя са най-благоприятните дни от седмицата.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

За Скорпионите, които имат творчески способности и гледат позитивно на този свят, седмицата ще донесе оптимистично настроение и късмет. За тези, които гледат на живота по-реалистично, той ще бъде малко по-зле заради постоянно преследващите депресивни мисли. Опитайте се да управлявате настроението си. Най-важните дни ще бъдат понеделник и сряда.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Невероятно позитивна и успешна седмица за Стрелец. Той може да очаква, че много мечти, съкровени от много години, ще започнат да се сбъдват и няма да се налага да полага специални усилия за това. Енергийният потенциал ще бъде най-добър, а най-благоприятните дни ще бъдат сряда и четвъртък.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите тази седмица ще мислят за финансовата страна на живота си. Постепенно ви идва разбирането, че трябва да се научите не само да печелите и харчите пари правилно, но и да ги инвестирате изгодно, за да осигурите стабилно бъдеще за себе си. Най-добрите дни са четвъртък и петък.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

За Водолеите тази седмица ще бъде натоварена до краен предел с важни въпроси, срещи и бизнес преговори. Трябва да коригирате грешките, които попречиха на изпълнението на вашите планове. Вторник и четвъртък ще бъдат ключовите дни за решаване на важни въпроси.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите тази седмица ще бъдат в центъра на вниманието и ще могат да постигнат добри резултати в професионалните си дейности. Имате уникална възможност да привлечете допълнителни финансови средства и да спечелите името на майстор на занаята си. Най-добрите дни от седмицата са сряда и четвъртък.