Влиянието на Суперлуната през 2022 г. върху съдбата и късмета на човек, за да си сбъднем най-съкровените мечти

Суперлунията през 2022 г. ще настъпят на 14 юни и 13 юли. Тези дни имат особена сила и енергия, те ще позволят на хората да сбъднат най-съкровените си мечти. Суперлуната ще помогне на хората да постигнат големи висоти в живота си.

 Има магически сили.

Кога да очакваме Суперлуние през 2022 г

Суперлуната през 2022 г.

може да се наблюдава на небето два пъти – на 14 юни и 13 юли. Тези дни Луната ще бъде много близо до Земята. Суперлуната може да повлияе на човек, неговото възприятие за света около него.

Благодарение на тези дни хората могат да сбъднат най-съкровените си мечти, да се отърват от негативността в живота си. Колкото повече човек мисли за положителното, толкова по-малко житейски провали в съдбата му.

Суперлуната има магически сили. Благодарение на това нощно светило можете да привлечете късмет, щастие и положителни емоции.

Терминът суперлуна се появява за първи път през 1948 г. Луната е била на 51 километра по-близо до Земята. Най-голямата и красива суперлуна е наблюдавана на 14 ноември 2016 г. Ако имате добър ден, отървете се от лошите мисли, то през цялата година можете да очаквате успех и положителни емоции.

Благодарение на суперлуната хората извършвали различни магически ритуали. Нощното светило в тези дни може да повлияе на бъдещето, на човешкия късмет. Не можете да се карате на 14 юни и 13 юли, да проявявате агресия, да имате негативно отношение към случващото се наоколо.

Не трябва да сключвате важни сделки, да ходите на пътуване, да започвате нова работа, да инвестирате в различни проекти. За да може суперлуната да има положително въздействие върху бъдещето, си струва да обърнете внимание на роднини и хора, близки до сърцето.

Как да си пожелаем желание по време на супер луна през 2022 г

Суперлуната е подходящо време за гадаене, за да се отървете от минали спомени. За да извършите ритуала на суперлуната, трябва да вземете три червени свещи, да ги запалите и, гледайки огъня, кажете следните думи:

„Докато свещта гори, аз се отървавам от лошото време, привличам само щастие в живота.“

Свещите се оставят да горят до сутринта. Извършените ритуали ще повлияят положително на бъдещето.

Можете да гадаете за годеник, за изпълнение на желания или за финансов късмет. За да направите това, напишете желание на листчета и подпалете червени свещи. Ако лист хартия изгори до края – ще се сбъдне, ако остане парче, значи няма да се сбъдне.