Джудистът Гарабед е единият убиец на Пехливанян! Първа СНИМКА

Появи се първа снимка на един от убийците на съпругата на общинския съветници от ГЕРБ в Русе Бедрос Пехливанян – Еранухи Ованес Пехливанян.

От днешното изявление на окръжния прокурор на Русе – Георги Георгиев стана ясно, че един от извършителите на бруталния акт е Гарабед Веринян.

Нови смразяващи детайли за жестокото убийство на съпругата на Пехливанян в Русе

Двамата арестувани са били безработни, с криминални регистрации в миналото. 49-годишният бивш джудист Гарабед е бил хващан за бракониерство.

Той е от Русе, уточнява „Дунав мост“. 49-годишният бивш джудист Гарабед е бил хващан за бракониерство

55-годишният М.М. е с регистрация за измами и присъда за документна измама като служител на Агенция „Митници“. Двамата са се познавали от 4 – 5 години и са си имали доверие. 

Убийците са следили жертвата повече от месец. 

Събрани са множество доказателства, на задържаните са повдигнати обвиненията за отвличане, грабеж на пари в големи размери и умишлено убийство на отвлечената с цел прикриване на двете престъпления.

При извършените огледи са намерени части от тялото на жената, съобщи окръжният прокурор и уточни, че похитената жена е била следена от двамата извършители повече от месец, като са били установени всекидневните ѝ навици, финансовите възможности и практиката да носи със себе си големи суми пари в брой.
 

С парите от плячката единият изплатил няколко бързи кредита в размер на 16 000 лв., а другият планирал да си купи автомобил. Остатъкът от парите, както и униформата, която е използвал единият от тях, били намерени в домовете им.

Поради спецификата на случая, освен от Окръжна прокуратура – Русе, разследването ще бъде под наблюдението и на Върховната касационна прокуратура, допълни окръжният прокурор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ