Боби Ваклинов атакува Кирил Петков

снимка Боби Ваклинов, фейсбук

Или стриктен контрол за сертификатите, или да ги премахнем. Това коментира във фейсбук Боби Ваклинов във връзка с това, че хората купуват фалшив документ, а там, където трябва да се представя, всъщност не изисква.

Ето какво коментира той:

Има ли фитнес в София, в който се изисква зелен сертификат и се осъществява някакъв противоепидемичен контрол?

Не само в залите няма подобен филтър, в повечето молове всичко е проформа. В заведенията също.

Kiril Petkov, или контролирайте по-стриктно и прецизно изискването за сертификата( който в немалка част от случаите е ФАЛШИВ!), или го отменете. Тъкмо и фашизоидните „ВАКСраждане“ ще спрат да висят като дамоклев меч над кабинета и ще се запътят към бунището на политическата история. Където им е мястото.Защото от НАТО и ЕС няма да излезем.

Лошото е и че от пандемията няма да излезем и тази година. Недоброжелателите ви (какъвто аз не съм, аз ви стискам палци!), в генезиса на политическата ви кариера, ви сравниха с Макрон. Което не е непременно лошо. Наскоро френският президент се зарече да „извади душата“ на неваксинираните французи. Ако имате смелостта да го приложете и у нас, със сигурност ще „напълните сърцето“ на трезво мислещата и осланящата се на науката част от обществото.

…А и Макрон е на прага на нови президентски избори, а вие тъкмо спечелихте вашите.