Ето какво е направила Ери Пехливанян преди да бъде екзекутирана

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_

Кадър Нова Тв и akcent.bg

Репортерка на Нова Тв от Русе разкри подробности за жестокото убийство в Русе. Както е известно, двама души ограбиха и убиха 52-годишната собственичка на верига аптеки Ери Пехливанян, разчлениха тялото й и го захвърлиха до река Русенски Лом.

„Жертвата вероятно е била следена и нямаме потвърдени официално данни, но аз се опитах да събера като основна информация това, което се знае.

На 11-и януари тя е изчезнала, на 14 януари близките й подават сигнал, че я няма. Те също са я търсили. Междувременно какво обаче се е случило, казвам още веднъж по непотвърдена информация. Двама мъже, най-вероятно представяйки се за полицаи, са отишли в дома на жената, по някакъв начин се е стигнало дотам, тя да отвори сейфа и да им даде пари. Според окръжната прокуратура парите са 65 000 в лева и евро. След това жената обаче е била отведена от дома си от двамата мъже и е била изведена извън града.

Това, което успях да разбера, че е някъде около селата Божичен и Иваново.

Най-вероятно там е извършено убийството и след това тялото е било изхвърлено в дере до река русенски Лом.

Срещу двамата задържани са започнали всички процесуално-следствени действия и те са си признали.

Поне единият от тях е бил разпитан пред съдия, това разбрахме от окръжния прокурор Георги Георгиев.

След един час и половина вече ще има официално изявление на прокуратурата, така че по-късно в новините ще разкажем в конкретика това, което ще съобщят от държавното обвинение. Искам да завърша с това, че има огромна вълна на съпричастност към семейство Пехливанян, тъй като те са известни в Русе не само като собственици на аптеки. Жертвата е съпруга на Бедрос Пехливанян, който е общински съветник и е човек, който взема участие в много социални инициативи“, заяви репортерката на Нова Тв.