Напоена с вода кърпа, обвивка с джинджифил намалява корема и страните за 1 нощ

Тази обвивка ще облекчи нежелания корем само за една нощ. Заседналият начин на живот и неправилното хранене несъмнено влияят на фигурата – появяват се излишни килограми. Всеки от тези, които се сблъскват с проблема с наднорменото тегло, знае, че е трудно да се отървете от него.

Има най-ефективния метод, който да ви помогне да отслабнете и да изгаряте мазнини.

 Този метод няма нищо общо с гладуването или тренировките. Този метод е в състояние да представи красива талия на оса за кратко време.

Той също така ускорява процеса на загуба на наднормено тегло, състои се от обвивка с джинджифил, приемане на много вода, балансирана диета и оптимално количество сън за поддържане на тялото.

Обвиването с джинджифил е достатъчно лесно да се направи у дома. Необходимите съставки за състава са настърган корен от джинджифил или джинджифил на прах и лосион за тяло. Освен това ще трябва да използвате кърпа, пластмасова обвивка и еластична лента.

Кърпата трябва да се накисне във вода със стайна температура или малко по-топла и да се увие около всички области, които искате да коригирате. Оставянето на кърпата за 5 минути ще помогне да се отворят всички пори. Смесете джинджифил с лосион за тяло, след като махнете кърпата, нанесете сместа върху запарени места. Също така ще трябва да увиете това място с найлоново фолио и да използвате еластична лента, за да го фиксирате.

За да бъде тази обвивка по-ефективна, струва си да оставите такъв компрес за поне 6 часа или по-добре за цяла нощ. Може би в самото начало на процедурата ще се почувства изтръпване, което показва активната работа на джинджифила.