Ева Кикерезова претърпяла страшен инцидент

Кадър Ева Кикерезова

Кошмарен инцидент е преживяла синоптичката от БНТ Ева Кикерезова и то навръх Нова година, предаде Блиц.

Синоптичките като по чудо не загубила зрението си на празника, след като сачма от пистолет я уцелила между очите.

Инцидентът с блондинката се случва по време на новогодишен купон, на който тя отишла с половинката си. Веднага след настъпването на 12-ия час един от гостите на купона извадил пистолет и стрелял с него във въздуха.

Сачма от оръжието обаче излетяла при единия от изстрелите и се забила точно между очите на синоптичката. За голям късмет сачмата само разранила челото на Ева Кикерезова, като не успяла да засегне зрението й.

Силно уплашена и стресирана от злощастния инцидент, синоптичката сама призна какво й се е случило – от профила на колежката си в БНТ Карина Караньотова в социалните мрежи.

Оказа се, че Карина, която е доведена дъщеря на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла инцидент на Нова година. Неин приятел, без да иска, й прогорил косата с бенгалски огън. И по ирония на съдбата и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха обявили срещу зарята и бомбичките за новогодишните празници, които създават неописуем стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.