Дъщерята на зверски убития бос на „Агресия“ с покъртителна СНИМКА от гроба му

Дъщерята на убития бос на модната къща „Агресия“ Александър Антов – Мая скърби все по-неутешимо вече шест години след смъртта му.

Мая качи снимка от гроба на баща си. На нея се вижда бутилка скъпо вино и десетки цветя по повод 6 години от убийството му. Над кадъра Антова е написала кратко, но многозначително „липсваш ми“.


припомня, че изминаха шест години от убийството на собственика на модна къща „Агресия“ Александър Антов. Той бе застрелян с два куршума в тила близо до къщата му в Бистрица на 8 януари 2016 г. Въпреки множеството версии задържан за престъплението няма.

Мая Антова с покъртително признание 5 години след убийството на боса на „Агресия“

Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Малко по-късно животното се е прибрало само в дома си, което е накарало близките на Александър Антов да подадат сигнал в полицията. Около 21 часа в петък вечер на тел. 112 бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж. След проведени издирвателни дейности в близка гориста местност край Бистрица било открито тялото на изчезналия.

Починалият Александър Антов бе един от най-известните дизайнери в страната. Неговата модна къща „Агресия“ е на пазара от над 25 години.

Компанията е стартирана като фирма „Вотан“ през 1989 година от Александър Антов и неговата съпруга Мария. През 1992 фирма „Вотан“ е преименувана на Модна къща „Агресия“.

Разстрелът на боса на „Агресия“ крещи със страшна сила, че убийците му са свободни!

Модната къща произвежда основно мъжки костюми с две собствени марки – „Еджисто“ и „Карло Кадео“. Производствените помещения са разположени на площ от 15 хил. кв.м, а дневният капацитет на производството е над 1100 мъжки и 200 дамски костюма, по-голямата част от които се изнасят за европейските пазари.

След бързото си разрастване в началото на 90-те години фирмата на Александър Антов отваря магазини в София, Бургас, Стара Загора, Русе, Пловдив и Варна. Има бутици също в Берлин и Прага.

Модната къща шие и за световни марки. Едва около 5% от продукцията на фирмата се продава в България. Фирмата дава работа на около 1000 души.