Светльо Витков с култов коментар за ваксинацията на президента, каза какво прави като чуе Ива Митева

Не мисля, че до края на годината ще достигнем 70% ваксинирани, което означава автоматично, че зеленият сертификат ще остане. Това коментира в предаването „Пресечна тока” по Нова телевизия музикантът и лидер на „Глас народен” Светльо Витков.

„Циркът в парламента е пълен, депутатите са разделени. Ако тези 240 души в парламента се сбият, това правителство по една или друга причина ще започне да се разпада“, каза той във връзка с разгорещените дебати депутатите да влизат в парламента със зелен сертификат.

 

Слави не иска да излиза от вкъщи, не му трябва зелен сертификат. Коцето пък  заплашва с хилядни митинги. Хубавата новина е, че няма да има задължителна ваксинация.

Тези хора, депутатите, трябва да преминат през този тест за интелигентност и да не се излагат пред обществеността. Те трябва да приемат, че без сертификат в Народното събрание не бива да се влиза, или пък срещу тест, направен на момента и платен от джоба им.

Аз не съм ваксиниран, два пъти изкарах коронавируса, имам антитела, но няма зелен сертификат. За всяко събитие си правя тест и си го плащам”, подчерта Витков.

„И президентът се ваксинира. На мен ми изглеждаше, че татуировка му правят”, добави музикантът.  

„Аз не гледам постоянно парламента, защото, като чуя Ива Митева да се кара, се заключвам в банята и си пускам студена вода и се роша”, пошегува се той.