Можете ли да повярвате, че Джейн Сиймор е на 70-Ако разгледате снимките ѝ по бански-Едва ли!

 „Доктор Куин Лечителката“, към която седемте десетилетия на тази земя са били повече от щедри, показа завидна фигура по бански костюм, за каквато дори някои от по-младите ѝ колежки могат само да мечтаят. На изображението тя стои на плажа, вдигнала поглед към небето, усмихвайки се широко, а зад нея се разкрива приказната гледка на екзотичната дестинация.

„Когато животът ви натиска надолу, винаги се опитвайте да гледате нагоре! Отворете сърцата си за предстоящото, за да започнем годината както трябва“, гласи посланието ѝ към публикацията, получила повече от десет хиляди харесвания.

Посланието ѝ завършва с въпроса: „Какви са целите, които поставихте пред себе си?“, а сред последователите ѝ имаше и такива, които отговориха, че искат да влязат във форма, точно като нея.

Възторгът по външния вид на холивудската легенда продължи в коментарите и на следващите ѝ постове, показващи я в специално създаденото от организация „Green Elephant“ убежище за слонове, в което животните намират спасение от насилието и експлоатацията. Тя пише, че всеки един от обитателите му има удивителна история, а освен това, като част от програмата, не им се налага да носят на гърба си туристи.

Наред с всички други забавления, Джейн намери време да посети концерт на Андреа Бочели, преди да напусне Пукет, отправяйки се към обичайното си ежедневие в Съединените американски щати.

В края на 2021 г. Сиймор, която дълго време бе сочена за един от еталоните за женска красотва в Меката на киното, сподели пред списание „People“, че никога не е приемала това изцяло като комплимент.

„Не разбирам съвсем какво означава да бъдеш секссимвол, но ако ме питате дали все още съм пълнокръвна жена, отговорът категорично е положителен“, каза тогава тя през смях.

В същото интервю актрисата каза, че според нея дамите никога не трябва да спират да се поддържат, най-вече заради самите себе си, защото с добрата визия идва и увереността.

„Много мои приятелки просто се отказаха… След като родиха своите наследници, сякаш си казаха: „Добре, това беше, отчетох се и вече мога да приключа с грижата за външния си вид и физическата си форма, защото няма смисъл“. Това становище обаче не е правилно! Предполагам, че мнозина си мислят, че хората като мен често се глезят по различни СПА центрове, правейки си всевъзможни разкрасителни процедури, но истината е, че това не е така… Или поне при мен нещата не стоят по този начин. Аз лично не спазвам никакъв хранителен режим или специална диета, ям всичко, но го правя разумно и в умерени количества“, признава Джейн, допълвайки, че се надява думите ѝ да достигнат до повече представителки на нежния пол, вдъхновявайки ги, че всичко е възможно, стига наистина да положиш нужните усилия.

В разговора тя разкри още, че и четирите брака, които има зад гърба си, са се разпаднали, защото съпрузите ѝ са я напуснали заради други жени. Сиймор призна, че всеки един от някогашните ѝ мъже е имал различни проблеми, но в крайна сметка е решил да сложи край на съюза им, въпреки че тя дори за миг не си е помисляла да го стори, независимо от трудностите, които са имали в личен план.

„Те го направиха, не аз. Явно срещнаха някоя по-подходяща за тях от мен“, заяви тя, след което даде съвет на всички, които са изправени пред същата ситуация. „Колкото по-рано го приемете, толкова по-добре за вас и близките ви. Опитайте се да се огледате наоколо и ще видите, че в сравнение с предизвикателствата, пред които околните са изправени, вашите изглеждат нищожно“, заключва Джейн.