Студени досиета: След 21 години се разбра кой отвлече сина на Лепа Брена

21 години след мистериозното отвличане и връщане на сина на Лепа Брена Стефан има нов свидетел, който хвърля светлина около мистериозния случай.

До ден днешен звездата не иска да каже как точно е спасила сина си и кой е похитителят.

Нов свидетел твърди, че от правителството наели топмафиотът Душан Спасоевич да се разправи с похитителите.

Стефан Живойнович, синът на Лепа Брена и Боба Живойнович, е бил отвлечен преди 21 години, през ноември 2000 г.

, от Средое Шлюка, водач на звездарския клан.

Това твърди Боян Т., личен куриер на популярния и нас подземен бос Душан Спасоевич, пред сръбския Информатор, предаде Блиц.

„Присъствах, когато правителството се обади на Душан Спасоевич и го помоли незабавно да върне малкия Стефан! Полудя, викаше, че няма нищо общо с това! Затвори се в една стая и се обади, а когато разбра, че Шлюка го е направил, каза: „Е, ще … майка му!“.

По-късно той разпореди ликвидацията му – твърди Боян Т. Тогава Душан беше бесен, защото никога не би посегнал заради пари на деца, защото самият той има деца. „Крещеше и на този човек от правителството…“, продължава разказа Боян.

Отвличането на малкия Стефан станало на 23 ноември 2000 г.

Боян бил заедно със Спасоевич. „Следващият ден някой от правителството се обади на Душан и му каза незабавно да върне детето. Той беше в шок, попита: Кое дете? Когато чу, че синът на Брена е отвлечен, Душан беше бесен, крещеше на човека от правителството, че няма нищо общо с това.“

После се заключи в една стая и зарочна да телефонира. Не след дълго той разбра, че малкият Стефан е бил отвлечен от Шлюк, той каза: „Е, ще … майка му за това, той ще ме прескача!?

„Малко след това той заповяда да бъде проследен Шлюка, а след това и да бъде убит“, каза Боян пред Информатор.