Годеницата на шеф Манчев бори рак и К-19 с ново лекарство, ще печели по $100 милиона годишно 

Жената до повелителя в „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ Иван Манчев – Елина Бека, иска да пребoри рака и коронавируса с ново лекарство и терапия, съобщи самата тя. 

В момента влюбената двойка, заедно с дъщерята на Елина, са в столицата на Швейцария – Берн, за да реализира своите планове Бека, която не иска да бъде само половинката на шеф Манчев.

„Вие ме познавате от преди като годеницата на шеф Иван Манчев. Много пъти се опитах да съобщя, че не съм само годеница на Иван.

Разбирам, че е интересна личност позната от телевизионния екран, но самата аз имам много сериозна бизнес история“, обясни красавицата пред Hotnews.bg.

Заедно със своя съдружничка тя основала фирма, която има лиценз за два много важни патенти за лекарства и процедури за лечение срещу Covid-19 и срещу рак.

„Планираме да тестваме тези лекарства на пациенти в България (доброволно в болниците в провинцията) и след това да договорим за права, производство и дистрибуция с големи концерни в САЩ. Лично аз имам медицинско образование и говоря перфектно английски. Нашата цел е да стигнем много далече и нашата компания да стане фирма с оборот повече от 100 милиона долара годишно и евентуално да влезе в Насдак“, зарича се Бека.

Заедно с новата фирма тя продължава и рекламния си бизнес в страната и чужбина. „България трябва да знае, че има млади хора с амбиции да правят чудеса и да се прославят на международно ниво, даже и на борсата Насдак“, обяснява амбициозните си планове Бека.