Меркурий във Водолей от 2 януари 2022 г.: Зодиите, които ще могат да променят живота си към по-добро

Планетните транзити са едно от най-важните астрологични събития. Меркурий днес ще извърши прехода към знака Водолей и това ще ни даде сили да променим живота си към по-добро.

Този ден е  сред най-благоприятните през януари 2022 г. Това е и първият ден на власт през 2022 г.

 Днес започва положителен и продуктивен период в бизнеса, любовта и работата, тъй като Меркурий във Водолей разкрива почти напълно своя потенциал.

Близнаци

Близнаците ще могат да променят живота си в любовната сфера. Първо, представителите на този знак ще могат да намерят сродна душа. Те вече са харизматични, но планетата ще направи чара им многократно по-силен. Днес е страхотно време за срещи, срещи и романтика. Освен това 2 януари е чудесен ден за общуване с роднини и съществуваща сродна душа. Близките хора днес и през следващите няколко седмици ще донесат само градивни емоции на Близнаците.

Дева

Девите очакват промени във финансовата и бизнес сферата. В началото на годината те ще могат да инвестират правилно, което ще им донесе значителни приходи в бъдеще. Това е много благоприятно време за започване на бизнес, смяна на работа, търсене на нови източници на доходи. Упоритата работа ще помогне на Девите да постигнат повишение, както и да получат увеличение на заплатата, и то много значително. С преминаването на Меркурий към новия знак Девата ще получи мощен прилив на енергия, вдъхновение и творческа сила.

Скорпион

Скорпионите ще могат да променят отношението си към живота, поради което реалността около тях ще се промени. Меркурий ще ви помогне да се отървете от страховете, да решите проблеми с несигурността. Също така тази планета ще насочи Скорпионите към истината и лъжите, към най-важните и второстепенни неща в живота. Хората от този знак ще могат правилно да приоритизират и да започнат 2022 г. възможно най-благоприятно за себе си и своите близки. Основното нещо през първата половина на януари е да се научите да различавате добрите хора от лошите. В това ще им помогне интуицията, подсилена от Меркурий.

Стрелец

Стрелецът трябва да насочи вектора на своите мисли и действия към придобиване на нови умения и знания. В началото на годината адаптацията към новите условия ще върви много добре и без особени проблеми. Можеш да учиш, да сменяш работата. Астролозите препоръчват да се запишете на курсове за подобряване на уменията, за изучаване на чужди езици. Стрелецът ще схване всичко буквално в движение. Това няма да промени живота им моментално, но ще допринесе за най-бързите промени в бъдеще.