Подиграват се на БНТ, БТВ и Нова за новогодишната програма

Кадър БНТ и БТВ

Доста критики отнасят трите водещи телевизии у нас за новогодишната програма.

Дали са основателни или пък зрителите стават все по-претенциозни?

Ако изпуснете Криско, Ивана, Софи Маринова, Преслава, Веселин Маринов, или емблематичните Васил Найденов и Богдана Карадочева по един от каналити, ще го видите при Рачков, Цитиридис, или да „Пощръклее“ по БНТ.

Еднотипна програма превзе националния ефир, а критиката е основателна – защото всичко беше под индиго в последните часове на старата година, пише Блиц.

Журналистът Ивелин Николов отбелязя, че дори президентът Румен Радев е „счупил гипса“ и успешно може да конкурира Николаос Цитиридис.

„Направо да си направят обща програма тази година. За водещ могат да наемат Радев, който се опита да вземе хляба на Цитиридис с новогодишното си обръщение“Клонираните програми предизвикаха зрителите – все е било, на такава безпомощност и липса на открояване, отдавна не е имало в национален ефир. 

„В новогодишните програми на БНТ, bTV и Нова участваха общо взето едни и същи хора. Знам, че нЕма Ора, ама чак пък толкова да нЕма“ – с основание се вайка журналистът Ивелин Николов, който си е причинил да гледа празничните програми.