Азис побесня, хвана дъщеря си с Папи Ханс ВИДЕО

Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, бе хванат в крачка да ухажва дъщерята на кралят на попфолка Азис. 

Не става въпрос обаче за реални любовни отношения с неговата щерка, а за романтичната драма, развиваща се в клипа към най-новата му шеста подред песен под надслова Samara от неговия „албум-сериал“.

В смелата колаборация на двамата изпълнители Папи Ханс разчупва характерния си ексцентричен поп през призмата на индийските ритми, а Азис допринася с разпознаваемите си вокали, за да се получи завладяваща мелодия и може би един от най-забавни и оригинални проекти на певеца до този момент, пише хотарена.

Тъй като обаче парчетата на Трендафилов са част от по-големия му концептуален проект за албум-сериал, те са и своеобразни епизоди.

За тях от особена важност е видеоклипът, който тук изобразява типична индийска мелодрама ала Боливуд. Любовните отношения между героя на Ханс и дъщерята на Азис – Самара, се завързват именно във видеото-епизод, само че не особено сполучливо, тъй като бащата не е най-големият фен на нейния ухажор.