Хороскоп на Анжела Пърл за 2022: ТЕЛЕЦ, внимавайте с емоциите! БЛИЗНАЦИ, намирате добра позиция! ВЕЗНИ, промяна на финансите!

Съветите на известната астроложка Анджела Пърл ще ви помогнат да прекарате 2022 г. успешно и да намерите щастието. Нейните препоръки ще бъдат от значение за онези зодии, които са свикнали да управляват живота си и са готови да поемат разумни рискове, за да постигнат целите си.

Овен

Финансовият пробив ще узрее до първата седмица на март и Овните ще трябва да изчакат това важно събитие.

 Това състояние на нещата ще бъде свързано с влиянието на ретроградна Венера, която до март ще се обедини с Плутон, позволявайки да привлича пари . Нови възможности ще представи Юпитер, който ще влезе в знака на Овен на 11 май. Годината ще премине успешно, ако се вслушвате в себе си и не пренебрегвате знаците на съдбата, които ще ви насочат в правилната посока.

Телец

През 2022 г.

фокусът на вниманието на Телеца ще бъде върху взаимоотношенията, благодарение на влиянието на северния кармичен възел на Раху и южния възел на Кету. Това могат да бъдат дългоочаквани бракове , нови бизнес отношения, романтични приключения, както и разводи, ако връзката е остаряла. Астрологът препоръчва да не се водите от разрушителни емоции и внимателно да се вглеждате в околната среда, за да не пропуснете нещо съществено и да не останете сами с проблемите.

Близнаци

Северният кармичен възел на Раху и южния Кету ще се измести към оста на 6-ти и 12-ти дом, а фокусът на вниманието на Близнаците ще бъде насочен към собственото им благополучие, духовно развитие и променящи се навици. Астрологът препоръчва да се грижите за здравето си, да се откажете от лошите навици и да обърнете внимание на работата. Влиянието на кармичните възли ще ви помогне да намерите добра позиция и да се развивате цялостно.

Рак

Раците ще бъдат повлияни от Венера в 7 дом на хороскопа, която отговаря за партньорствата и взаимоотношенията. До 29 януари астрологът препоръчва да изоставите сериозните решения, докато планетата е в ретроградно положение, а след като планетата влезе в директно движение, можете спокойно да сключвате бизнес споразумения , да се ожените, а също и да се върнете към предишните отношения: както бизнес, така и лични.

Лъв

Лунните кармични възли Раху и Кету от 19 януари са изместени към оста на 4 и 10 дома, които отговарят за семейството и целите в живота. През следващата година и половина фокусът на Лъв ще бъде върху постиженията в кариерата, промените в статуса и развитието на личните взаимоотношения. Лъвовете ще могат да се докажат, да разкрият нови таланти , да определят цели и смело да продължат напред към мечтите си.

Дева

Юпитер ще влезе в 7-ми дом на хороскопа, който символизира брака, дългоочакваната поява на потомство, късмет в бизнеса. От 11 май въпросите от личния живот ще бъдат решени по възможно най-добрия начин и астрологът препоръчва да не се пропускат нови възможности. Планетата ще пътува до домовете на хороскопа, така че Девите също могат да намерят начин да придобият финансова независимост , да започнат мечтана кариера и да получат много добри новини.

Везни

Планетата-управител на Везни ще бъде в 4-ти дом на хороскопа 4 месеца до 7 март, като до 29 януари влиянието му ще остане ретроградно. До март астрологът препоръчва бракът да се отложи, а също и да не се вземат важни решения във връзката. През пролетта Везните ще могат да развиват активност, да се справят с въпроси, свързани с недвижими имоти, отношения с близки и  финансово състояние .

Скорпион

През 2022 г. Скорпионите са на път да видят огромна промяна. Северният и южният кармичен възел ще бъдат по оста на 1-ви и 7-ми дом, като фокусът ще бъде върху взаимоотношенията. Представителите на знака ще могат не само да намерят любовта си , но и да се освободят от остарели връзки. Успехът очаква Скорпионите в бизнес средата: през новата година ще стане много по-лесно да преговаряте и да намерите общ език.

Стрелец

Най-важното събитие ще бъде завършването на затъмненията в знака на Стрелец. Астрологът призовава представителите на Знака да се съсредоточат върху оста на 6-ти и 12-ти дом, които отговарят за работата, здравето и рутинните задължения. Стрелецът ще може да смени работата си, ще има възможност да започнат собствен бизнес. Важно е да обърнете внимание на вашето благополучие: да се отървете от лошите навици, да промените начина си на живот и да започнете курс от здравословни упражнения.

Козирог

Венера, планетата на любовта и парите, ще бъде в 1-ви дом на хороскопа до март. До края на януари планетата ще бъде в ретроградно движение, а Козирозите трябва да внимават. През този период не трябва да се жените и да вземате спонтанни решения, които по-късно ще изискват работа върху грешките. Като цяло годината ще бъде положителна и Козирозите ще могат да променят живота си към по-добро, ако се съсредоточат върху собственото си благополучие.

Водолей

Лунните кармични възли от 19 януари ще се изместят към оста на 4 и 10 дом на хороскопа, а фокусът на Водолея ще бъде върху недвижимите имоти, личните отношения, семейните и кариерните въпроси. Това означава, че Водолеите ще могат да решават въпроси, свързани с преместването, да построят къща или да подобрят условията. Водолеите ще трябва да обърнат внимание на израстването в  кариерата . Астрологът препоръчва да се съсредоточите върху основните си цели и да не се разсейвате, за да успеете.

Риби

Най-важното събитие за Риби ще бъде влиянието на Юпитер в 1-ви дом на хороскопа. Планетата ще ви помогне да намерите начин да забогатеете, да придобиете увереност и да промените живота си към по-добро. Успехът няма да напусне Рибите, ако съставят план за действие и са внимателни към случващото се в живота. Много неща ще се развиват без затруднения и препятствия, което опростява пътя към нови висоти на успеха.