Помощничка на министър проведе бизнес среща в гола рокля СНИМКИ 18+

27-годишната Кристина Тишкун от Киев буквално взриви социалните мрежи, като се появи само веднъж на среща с кмета на Лвов. 

Помощничката на министъра на образованието Игор Гарбарук дойде на официалното събитие с черна дълга рокля с дълбоко деколте и разкриваща максимално бедрата ѝ, която благоприятно подчертаваше фигурата на момичето, но модният й стил не беше оценен в мрежата.

Нетизените се възмутиха, че помощничката на министърът на образованието е дошла на бизнес среща с толкова разкриващ тоалет. „Тя дойде в пълно облекло…“, „Или сваляш горнището, или си обличаш бикините“, „Brazzers нервно пуши встрани,“ бушуваха в коментарите под снимката.

Съчувствието на критиците не се увеличи дори след като стана ясно, че луксозното самурово палто на Тишкун й струва 20 000 долара. Очевидно Кристина Тишкун печели страхотни пари благодарение на фирмата за недвижими имоти, на която е директор, пише „Страна“.

Помощничката на министъра, която шокира всички, докато проверяваше учебните и практическите центрове в професионалните техникуми, не издържа на славата си, като затвори Instagram – и то с основателна причина. В него момичето не се е колебаело да се появява в откровени тоалети или бельо, показвайки се от най-изгодните страни в различни пози.

Тя не реагира на критиките в социалните мрежи, но шефът й, 52-годишният министър на образованието Гарбарук, публикува стихотворението на Ръдиард Киплинг „Ако“, като даде да се разбере, че макар и дори всички му се противопоставят, той ще издържи на вълната от възмущение. След това обаче промени решението си и премахна поста от стената.

Превод