ТАРОПРОГНОЗА за януари 2022 г.: ОВЕН, активни действия! ТЕЛЕЦ, предстоящи промени! БЛИЗНАЦИ, привличате финансово богатство!

Оформленията на карти Таро са чудесен начин да погледнете в бъдещето, да заобиколите съмнителни решения и да намерите пътя, водещ към щастието във времето . 

Овен

„Дяволът“ в оформлението е карта, която призовава Овена да бъде внимателен. Според тази Аркана е важно да поддържате вътрешен баланс, така че емоциите да не навредят на плановете и да не се превърнат в източник на конфликт с хората около вас.

Картата описва ситуация, в която Овенът може да стане заложник на собствените си страхове и илюзии.

 Арканата призовава да се борим с лошото настроение, за да завършим успешно започнатата работа.

Тази Аркана в оформлението е карта на активни действия, която насърчава Овена да не се колебае при вземането на решения. Активността и отдадеността ще ви помогнат бързо да постигнете желаните резултати и да получите награда.

Телец

Арканата „Страшният Съд“ обещава на Телец да се отърве от проблемите и неприятностите.

С тази карта Телецът ще може да се сбогува с токсичните хора, да възстанови репутацията си и да продължи пътуването си, изпълнено с радостни събития.

Тя призовава Телеца в средата на януари да не се страхува от предстоящите промени. Не си струва да предприемате активни действия: за начало е важно да разберете защо се случват определени събития, за да повлияете върху тях.

В края на януари Телецът ще може да завърши друг етап от живота, да сложи край на нещата и да започне пътя към нови постижения. Не трябва да се съпротивлявате на промените: колкото по-бързо можете да приемете случващото се, толкова по-лесно ще бъде да привлечете успех .

Близнаци

Картата „Влюбените“ насърчава Близнаците да съберат мислите си в началото на януари, за да не пропуснат възможността  да привлекат финансово богатство в живота. Арканата описва ситуация, в която трябва да се вземе сериозно решение, което ще помогне да станете по-успешни.

Според картата Близнаците не трябва да бързат – тя обещава бавен напредък на делата, но в края го очаква награда, а липсата на суетене няма да позволи на Близнаците да сгрешат.

Рак

Картата „Кулата“ обещава на Раците трудно начало на януари. Според тази карта човек трябва да се сбогува с илюзиите, които дълго време се възприемаха от Раците като истински. Съветът на картата е да спрете да се реете в облаците и да погледнете истината в очите.

Картата обаче предвещава и края на проблемите и за това е важно Раците да се доверят на себе си и на интуицията си, за да заобиколят неприятностите, а също и да не се забъркват с измамници и манипулатори.

В края на януари Раците ще се сблъскат с проблеми, чието решение ще зависи от умението да преодоляват изкушенията. За Раците е важно да се контролират, за да избегнат неприятности.

Лъв

С картата „Дявола“ Лъвовете могат да бъдат мързеливи и да започнат да правят нещата по-късно, но тази тактика може да доведе до загуби. За Лъвовете с тази карта е важно да се настроят на активна работа и да не забравят за предпазливост, за да не се поддадат на изкушения.

Картата обещава избавление от проблеми и Лъвовете ще могат да сложат край на предишните си дела, да се отърват от наложеното мнение и да намерят пътя към щастието. Съветът на Арканата е да бъдете отговорни не само за действията, но и за думите, за да не привличате неприятности .

Арканата е и картата на избор и материално богатство. Според нея Лъвовете ще трябва да вземат умишлено решение и вероятно да загубят малко, за да получат много повече в бъдеще.

Дева

Картата „Магьосник“ отваря януари и обещава на Девите не само повдигане, но и положителни събития. Според тази карта е важно да се заемете с бизнеса с оптимизъм, да не се страхувате от иновации и креативност, благодарение на които ще бъде възможно да се сведе до минимум омразната рутина.

Девата чака решителен пробив, който ще помогне да се отървете от всякакви зависимости, да разкъсате порочния кръг, в който завистливи хора, манипулатори или лоши навици диктуват собствените си правила.

В края на месеца картата дава на Девата възможност временно да се оттегли, да се възстанови и да анализира изминатия път, да отстрани неточностите, за да се заеме с работа с нова сила .

Везни

Арканата „Колесница“ символизира пробив и освобождение от всичко, което ви пречеше да отидете към щастлив живот. Според тази карта Везните в началото на месеца ще могат да постигнат това, за което са мечтали, което означава, че е време да действат активно и да не се страхуват от неизвестното.

Ще бъде възможно да си вземете почивка и да обърнете внимание на личните нужди. Везните ще могат да си починат и тази почивка ще им бъде от полза. Благодарение на това ще бъде възможно да се възстанови силата и енергията.

Картата символизира прекрасно време, когато Везните не могат да се тревожат за изхода на бизнеса. Добри новини, обещаващ бизнес и примамливи оферти идват заедно с тази карта.

Скорпион

Изпитание на волята очаква Скорпионите с картата „Дявол“. Арканата посочва изкушения, съпротивата на които ще помогне да се преодолеят трудностите и да излезе победител от всяка борба. С тази карта е важно Стрелците да се обърнат към най-добрите си качества и да потискат агресията.

Скорпионите ще могат да заемат лидерска позиция поради изключителното си представяне. Успехът няма да бъде пълен, ако не проявите креативност. Иновациите ще играят ключова роля и ще ви отърват от рутината.

В края на януари картата е символизираща успех и постигане на желаната цел . С тази карта Скорпион очакват добри новини, както и нови обещаващи бизнеси, които носят добри доходи.

Стрелец

Арканата „Обесеният“ в началото на януари символизира невъзможността за активна работа. С тази карта Стрелецът трябва да работи върху грешки или да анализира събития, за да се отърве от препятствията .

Не трябва да се допуска небрежност. Отговорността и активната работа върху собственото си благополучие ще помогнат на Стрелците бързо да постигнат успех и да се предпазят от грешки.

В края на януари Стрелецът ще трябва да се сбогува с предишните си цели, да намери сили да затвори вратите на миналото и да започне да живее в настоящето, а не да се грее в лъчите на предишната си слава.

Козирог

Началото на седмицата ще бъде динамично и пред Козирозите ще се открият нови перспективи. Според картата „Колелото на късмета“ животът ще направи рязък завой и не винаги е ясно какво ще стои зад него. Въпреки това Арканата призовава за спокойствие, за да увеличи шансовете за победа .

Картата изисква бдителност и търпение от Козирозите. С тази карта е важно да анализирате информацията и едва след това да започнете да действате. Тази тактика ще осигури на Козирозите добър шанс за победа.

 Козирозите ще трябва да се борят с предразсъдъците и противоречията. В края на януари може да изглежда, че обстоятелствата са против Козирозите, но при по-внимателно разглеждане много страхове ще се окажат пресилени.

Водолей

„Силата“ в оформлението е карта, призоваваща Водолея да започне януари с решителни действия. Тя обещава освобождение от всичко, което е възпрепятствало приближаването на щастието, а Водолеят лесно може да остави проблемите след себе си.

Арканата призовава Водолея да изостави припряността и небрежността в бизнеса. Според тази карта вниманието и отговорността бързо ще намерят пътя към щастлив живот, а необмислените действия могат да доведат до финансови затруднения.

Според картата Водолеят очаква растеж и развитие. В края на януари, Арканата показва победи и успехи в близко бъдеще, но събитията не трябва да се прибързват. Вниманието ще бъде най-добрата тактика за постигане на положителна промяна.

Риби

Картата „Императрица“ показва на Рибите страхотен старт на годината. Картата символизира приятни перспективи и развитие, а Рибите могат да бъдат сигурни, че са избрали правилната посока.

Рибите могат да довършат делото, ако са решителни и не се колебаят. Оптимизмът и постоянството ще бъдат отлични спътници за успех в избраната област.

Месецът ще приключи успешно, ако Рибите прилагат знания и умения на практика, без да се страхуват от иновации. Самочувствието и отговорността ще ви позволят бързо да получите това, което искате .