Сашка Васева отвори очи като чу децата си

Булфото

България днес съобщава чудесна новина за Сашка Васева.

„Сашка отвори очи, като й заговориха децата. Много трудно, но ги пуснаха при нея и тя ги разпозна. Няма такова щастие, да ви кажа.

В момента тя е добре и се надявам да се възстановява. Връща бавно и бавно неща, които й разказваме, отговаря и със стискане на ръце. Не знам, но сигурно това е чудо.“ Това сподели съпругът на певицата Сашка Васева – Христо Бакърджиев, предаде „България днес“. Той уточни, че певицата вече е започнала да движи ръце и крака, както и да се храни с течна храна. „Това доскоро не беше възможно, беше на системи, но започна подобряването“, уточни Бакърджиев.

Попфолк легендата претърпя две операции и посрещна Коледа в болница в Германия. „Предстои да я изпишат тези дни, но възстановяването ще бъде тук, не знам дали трябва да рискуваме, като се върнем веднага в България“, каза мъжът на Сашка. Самият той не бърза да се отпуска, тъй като най-трудното след операцията е тя внимателно да се „връща към живота“.

„Сега не го мислим много това, но е важно, тъй като инфекциите са много, да не говорим, че и в момента има пандемия – този коронавирус и от него трябва да я пазим, затова не смятам, че скоро ще си дойдем в България“, казва Бакърджиев.

Продължение в https://www.bgdnes.bg/Article/10549599