Кирил от „Фермата“ обвини зрителите в тъпота – те са виновни за ниския му рейтинг!

Един от най-недолюбваните герои от тазгодишното издание на “ Фермата “ бе Кирил Михов . В резултат на доста трудния си характер и на моменти неприятно поведение той събра едва 10% зрителски вот на финала на предаването.

Сякаш да затвърди лошото впечатление, оставил у мнозинството зрители на „Фермата“, Михов реши да обвини точно тях в ниския си рейтинг.

„Аз съм трудносмилаем човек.

Всичко е упоменато във визитката ми – чепат, крив и т.н. В мен има много страст, живея със страст. Това, че са гласували за мен само 10%, не го разчитам като наказателен, а като положителен вот. 10% е интелигенцията на България, която е гласувала за мен. Останалите са гласували за бързата закуска, за по-лесно смилаемото“ – поясни Кирил, цитиран от Ladyzone.bg.

Относно конфликта с Ваня актьорът коментира:

„Съжалявам, че съм показал слабост и проявих агресия. Липсва контекстът на цялата случка, не всичко е показано. Няма смисъл да разказвам, защото явно не искат да се покаже. Г-ца Павлова трябва да благодари на bTV и на „Фермата“, че я направихме звезда. Аз й се извиних. Ако тя казва, че не съм, значи е забравила.“

Кирил разказа притчата за двама монаси, единият от които взел на гърба си жена, за да й помогне да прекоси река.

„Аз съм свалил Ваня от гърба си много отдавна… Ние не сме национални герои, аз и не искам да ставам. Не сме влезли във „Фермата“, за да излъчваме морал и да сме някакви стожери. Това е риалити – тежка концентрация на чувства и взаимоотношения, която нагарча. Ако се разреди с водичка 1:10 като сок, дори може да е вкусно. Разбира се, че не се държа така в реалния живот. Да не мислите, че с Ваня по 12 часа на ден сме се карали. Не сме отишли там да воюваме“ – сподели Кирил.

Чрез онлайн връзка в разговора се включи и съпругата му Виолета.

„Познавам Кирил от 25 години, а от 9 години сме двойка. Той е темпераментен, но не е посягал на жена. Дори си е навличал неприятности, когато е защитавал на улицата жена, обект на физическо насилие. Гледах „Фермата“ и видях, че след първия месец той много се събра в себе си. Това означава, че нещо го дразни. Започнах да се притеснявам, защото знаех, че ще избухне. Не ми хареса отношението му към Ваня. Дори няколко дни не му говорих. Надявам се да си направи изводи и да споделя по-тихо“ – сподели Виолета.

Тя допълни, че двамата често спорят. Той не разбира нейните занимания с йога и духовни практики, а на нея й е чужда неговата страст към лова.

„Все пак приемам неговото хоби, защото така той общува с природата. Решението да се преместим в село Гъбене тръгна от мен. Когато се събрахме, аз имах в София добре платена работа, а той беше в търновския театър и често пътуваше. През август 2014 г. той бе на турне, а аз бях сама в София. Една сутрин пуснах компютъра и започнах да търся къща. Когато Кирил се прибра, имах списък с 20 къщи, които по моя педантичен начин бях подредила в екселска таблица с предимствата и недостатъците. Така до края на годината купихме къща“ – разказа Виолета.

В края на разговора Кирил обобщи, че от „Фермата“ излиза доста осъзнат в една посока, която му е дала ключ за портата на храма и портата на природата.

„Оказа се, че Господ и природата имат една порта, един и същ ключ“ – призна актьорът.