Седмичен хороскоп на Василиса Володина от 27 декември до 2 януари

Овен

Овенът трябва да преразгледа отношението си към живота след като прочете  петте будистки предписания . Тези истини ще ви помогнат да разберете по-добре какво се случва наоколо и да постигнете просветление. През 2022 г. трябва да влезете без негативни мисли, с правилен мироглед и отношение към себе си и другите.

 Периодът от 27 декември до 2 януари е точно времето, когато трябва да поработите върху вътрешния си свят, както и да намалите малко увереността си и да станете малко по-спокойни. Това важи особено за периода от 29 декември до 2 януари.

Телец

Интуицията на Телеца ще отслабне малко тази седмица, но специалните упражнения за шията ще помогнат за възстановяване на предишната му сила и дори ще я направят по-силен от преди . Много е важно според експертите да не се вземат прибързани решения. Телецът трябва да избира внимателно. Ако срещнете дилеми по пътя, ще трябва да се борите с нервите си, за да не развалите празничното си настроение. На 29 декември се очаква апогей на проблемите заради преминаването на Юпитер в знака Риби. Освен това ситуацията бавно ще се подобри, така че новогодишното настроение не трябва да страда.

Близнаци

Близнаците може да се нуждаят от енергиен щит тази седмица . Възможно е представителите на този знак често да трябва да са сред негативни хора, на места с негативна енергия. Новите неща в работата и бизнеса ще донесат повече грижи, отколкото ползи, така че е по-добре да ги откажете. По-добре е края на 2021 г.

да се посвети на почивка.Василиса Володина съветва да завършите всички приготовления за Нова година до сряда-четвъртък. Хората от този знак е по-добре да избягват натрапчивостта в общуването с другите. Не е нужно да си създавате врагове и проблеми.

Рак

За Раците сегашното положение на планетите не е най-доброто. Те ще имат проблем с енергията. Нощните светлини няма да го възстановят правилно, така че Раците трябва да използват осем начина да го натрупат . В края на декември любовта и добротата трябва да царуват в живота на тези хора. Василиса Володина  съветва да показвате на другите оптимизъм, любов към живота. Това трябва да доведе Раците до любовни и бизнес победи, спокойствие, редовност. Те не трябва да губят бдителността си сега, особено когато пазаруват.

Лъв

Василиса Володина  напомня на Лъв, че щастието обича тишината . Звездите са в положение, при което всяка новина се разпространява много бързо. Информацията се разпространява с голяма скорост, така че е по-добре да запазите плановете си в тайна. Това ще им помогне да се сбъднат без забавяне или проблеми. Точно преди началото на новата 2022 година Лвов може да изпита внезапни промени в настроението. За да сведете до минимум негативните им последици, трябва да мислите за нещо добро възможно най-често. Ако сте имали кавга с приятел, роднина или любим човек, трябва да отидете на помирение възможно най-скоро.

Дева

За Девите е важно да помнят своите силни и слаби страни , защото силните страни ще им помогнат да успеят във всички области на живота, а слабите страни ще забавят този процес. Важно е да покажете на другите само най-доброто в себе си, за да не загубите добра репутация и уважение. Преди новогодишните празници Василиса Володина  съветва  Девите да подредят нещата у дома. Това ще им даде усещане за спокойствие и стабилност. Освен това преди началото на 2022 г. е полезно да пазарувате, да актуализирате гардероба си и да си направите нова прическа. Новостта ще привлече късмет и добро настроение.

Везни

Във Везни, поради промяна в позицията на Юпитер преди Нова година и след нейното настъпване, настроението може да се влоши. Доказани практики и съвети ще ви помогнат да се отървете от апатията и то доста бързо. Везните не трябва да поставят спица в колелата си сега, мислейки за миналото. Важно е да се фокусирате върху настоящия момент. В навечерието на новогодишните празници и в началото на януари тези хора могат да очакват голяма приятна изненада. Съдбата ще им даде това, за което са мечтали дълго време. Не става дума за нещо материално, а за любов, спокойствие, вдъхновение.

Скорпион

Преди новогодишните празници Скорпионите определено трябва да се отърват от боклука, боклука, ненужните неща, които привличат неприятности . Декорирането на дома ви няма да бъде толкова важно, колкото енергийното му разчистване. Що се отнася до работата и бизнеса, влиянието на Скорпионите върху хората около тях ще се засили. Това ще бъде полезно за тези, които заемат високи позиции или постоянно работят с клиенти. Тези хора ще получат дарбата на убеждаване, която трябва да се използва с голямо внимание. Има тънка граница, прекрачвайки която, хората могат да променят милостта в гнева.

Стрелец

Стрелецът в края на 2021 г. ще се нуждае от мощна енергийна защита от хора и от негативизъм. Думите за парола в това отношение ще бъдат просто незаменими. Последната седмица на 2021 г. може спокойно да бъде посветена на решаване на правни проблеми, интелектуална дейност и творчество. Физическата активност трябва да бъде строго умерена. Големи успехи очакват хората, които се занимават с наука или преминават обучение. Василиса Володина съветва да правите добро, като помагате на роднини и приятели. Това ще ви помогне да отпишете кармичните дългове и да влезете в 2022 г. с чиста душа.

Козирог

В началото на седмицата чакрите на Козирога може да бъдат блокирани поради неблагоприятното положение на планетите в звездното небе. Специални упражнения, практики и медитации ще помогнат на хората от този знак бързо да се върнат в състояние на поток и да разрешат много натрупани проблеми. На този етап Козирозите трябва да поемат само най-важните неща. Ако постоянно отделяте време само на второстепенни проблеми, негативните мисли за нерешени проблеми ще развалят цялото новогодишно настроение. Що се отнася до новогодишната нощ, по-добре е да я посветите на общуване и забавление.

Водолей

Василиса Володина  съветва  Водолеите да обърнат внимание на личния живот, домакинските задължения. Звездите предупреждават, че хората от този знак може просто да не забележат признаци за приближаване на някои големи проблеми. Преди Нова година трябва да направите енергийно прочистване, за да се отървете от лошите мисли, както и да отворите очите си и да укрепите интуицията си. Василиса Володина съветва да правите добро, като помагате на близки, приятели и колеги. Хората може да се нуждаят от финансова или емоционална подкрепа. Щедрите Водолеи ще имат много късмет в началото на 2022 г.

Риби

В края на декември е по-добре Рибите да забравят за малко всичко, освен работата и кариерата. Именно в тази област се очертават обещаващи възможности. Не е грях да жертвате свободното време за тях. Настроението на Рибите може да се промени драстично, затова Василиса Володина  съветва да контролират емоциите си. Възможна е поява на лоши сънища. Не мислете, че обещават нещо лошо. За да предотвратят сбъдването на лош сън, Рибите трябва да  следват съветите на експертите . На 1 и 2 януари абсолютно всичко ще донесе удоволствие: запознанства, общуване, почивка, работа.