Изследовател сензационно: Открих изчезналия малайзийски Боинг MH370 СНИМКИ

Най-голямата загадка в съвременната авиация е мистериозното изчезване от радарите на полет 370 на Malaysia Airlines.

Ръководителят на Unicorn Aerospace Андре Милн предполага, че е успял да разгадае загадката. Преди известно време той открива сателитни данни, които ще помогнат да се разбере какво наистина се е случило с Боинг 777, на борда на който е имало 239 души, съобщава Express.

Андре Милн е открил сателитни снимки на мястото, където самолетът може да се е разбил – в джунглата в Камбоджа.

Специалистът смята, че в началото на следващата година може да бъде стартирана специална разузнавателна мисия, която да изследва района, в който се предполага, че е станала катастрофата.

Андре Милн е демонстрира получените от него данни. Той е предоставил снимки на джунглата в Камбоджа преди самолетната катастрофа и, както се твърди, след нея.

Освен това специалистът е потърсил помощта на разузнавателните служби на държави като Китай и САЩ, тъй като те имат достъп до сателитни системи. Ако катастрофата наистина е станала в джунглата, дистанционното сканиране ще разкрие огромни количества титан и алуминий в района.

Самолетът Boeing 777 изчезва от радарите на 8 март 2014 г., почти веднага след като напуска летището в Куала Лумпур. Машината е трябвало да се приземи в Пекин.

Екипажът за последен път е установил контакт, когато е прелетял над Южнокитайско море. Специалистите засега не са успели да открият мястото на катастрофата или телата на пътниците.

Превод и редакция: