Бизнесменът Веселин Пенчев в тв 7/8: Кражбите ставаха със знанието на Бойко

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_

Кадър Телевизия 7/8

Когато едни хора като тези, които гледах как управляваха, как се крадат едни пари, как ги хващат на къс пас. Бойко, аз не мога да го разбера, този човек е изключително хитър, но когато усети, че вече до такава степен обществото почва да се дразни от нещата, които прави, той даже не си „изгори“ хората, които ги накара да крадат, защото всичко това става с негово знание. Това заяви предприемачът и производител на хляб Веселин Илчев в „Крум Савов Live“ по Телевизия 7/8.

Точно поради тази причина аз съм толкова непримирим, затова отидох да запуша границата, защото когато бяха първите избори, видях репресии и заплахи от страна на хора да гласуват за определени политически партии.

Изобщо изключвам „Има такъв народ“, „Продължаваме промяната“, БСП, „Демократична България“. По време на ГЕРБ се купуваха гласове като ненормални, като ненормални купуваха гласове тези хора, и когато вече Бойко Рашков им бутна прът в колелата и не можеха да купуват тръгнаха с репресии, каза още Веселин Пенчев, който бе един от тези, които отидоха на границата, за да блокират идващите от Турция автобуси с хора, които да гласуват на изборите в България.