: Дъщерята на Гала също пипна COVID-19 и се съблече в банята (ГОРЕЩА СНИМКА)

Мари Будева, дъщерята на Гала, е с коронавирус, научи първо . Красивата наследничка на тв водещата преди часове е научила, че резултатът от PCR теста й е положителен. Той идва няма и 48 часа, след като майка й се излекува от китайската зараза.

Спекулации, че Мари е посяла вируса в „На кафе“ тръгнаха преди две седмици, когато стана ясно, че Гала и панелистката й Гери Малкоданска са с COVID-19.

Като контактно лице на майка си, а и за да опровергае тази версия, Мари си направи тест и показа резултата в социалните мрежи – той бе отрицателен.

Новият й тест обаче е положителен и е Мари е под домашна карантина от петък. Младата дама занапред ще свързва с неприятни емоции всеки следващ петък, 13-и.

„Обикновено е щастлив ден за мен. Но тази година петък 13-ти март (на рождения ми ден) – извънредно положение. Петък – 13-ти, днес – ковид“, коментира диагнозата си госпожица Будева.

Въпреки коронавируса, тя не е паднала духом и съобщи неприятната новина на последователите си в Инстаграм по запомнящ се начин – с гола снимка от банята.