„Имам три деца, а четвъртото е на път, щастлива съм“: Тийнейджърка (19) предизвика лавина от реакции в социалните мрежи:

19-годишна тийнейджърка с три деца и четвърто на път призна, че ежедневно се сблъсква с негативни коментари и омраза в социалните мрежи и че последователите й дори я критикуват, че е провалила живота си.

тийнейджърка

Младата жена с псевдоним mamaclaire00 в TickTock разказа, че е щастливо омъжена, има дом и се чувства благословена. След това тя отговори накратко на хейтърите, като каза, че „те не й плащат сметките“.

бременна тийнейджърка

„Родих сина си Люк на 18, а баща му ни напусна.

 Срещнах съпруга си, когато Люк беше на 3 или 4 месеца и бързо се оженихме. Има голяма разлика във възрастта между нас, така че получавам много лоши коментари. В момента съм в петия месец на бременността и съпругът ми има още две деца от първия си брак. „Аз съм на 19 години, имам четири деца, съпруг и обичам живота си“, отговори тя.

Тик-Ток мама

Това обаче не успокои негативните й последователи, така че те продължиха да пишат лоши коментари.

бременна тийнейджърка

„След 10 години тя ще се огледа и ще разбере, че си е губила времето“, „Момиче, много ти липсва“, „Сами си съсипа живота“, „Защо я мразите? „Мисля, че се справя добре“, „Вместо да ходиш на училище, не излизаш от родилния дом“, пишат ползвателите.

майка тийнейджърка

А вие как ще коментирате думите на Клеър и реакциите на хейтърите ѝ?