Появи се ВИДЕО как Кирил Петков ходи пеша с 2 автомобила на НСО

Помните ли думите на Кирил Петков, че ще ходи ПЕША? Това беше първото му обещание пред българите, което даде като премиер. Днес с колегите ми от МГЕРБ Николай Алгафари, Михаела Методиева и Георги Георгиев отидохме пред БТВ, за да зададем няколко въпроса на действащия министър-председател. Това написа в личния си Facebook профил Георг Георгиев от ГЕРБ. 

Екшън с Кирил Петков, ГЕРБ и НСО край НДК ВИДЕО

„За наша изненада в 18 ч.

Кирил Петков се появи, но не пеш и не без охрана. Каква изненада! Буквално пред входа на телевизията спряха два автомобила на НСО със звукова сигнализация. При опита ни да се приближим до г-н Петков, за да му зададем въпросите си, достъпът до него ни бе отказан. Служители на МВР не ни позволиха да се приближим до министър-председателя като ни посъветваха да отидем “в приемния му ден”.
 

Бяхме подложени на проверка на личните документи. Въпреки че се намирахме на публично място и демонстрирахме пълно уважение към обществения ред, бяхме питани защо сме там и какво правим. Да, ние разбираме, че институциите вършат своята работа. Ние първи бихме приветствали желанието на Кирил Петков да се движи свободно сред хората, но в неговия случай се оказа, че обещанието му представлява медийна акция.

Както ще видите сами от кадрите, които успяхме да заснемем – имаме всички основания да смятаме, че г-н Петков е достъпен, но само когато знае, че някой гледа“, дописа той.