Прелестна водеща от БНТ разби Ева Лонгория и Никол Шерцингер на световно събитие СНИМКИ

Водещата на Денят започва по БНТ Христина Христова се срещна със световни знаменитости на форума за глобално гражданство в ОАЕ.

Зад каузите за климатичните промени, правата на жените, миграцията и др. застанаха редица популярни лица като Никол Шерцингер, Кларънс Зеедорф, Ева Лонгория и Матео Ренци.

Христина качи снимки и видеа на личния си профил във Фейсбук от авторитетното събитие, които бяха последвани от лавина от коментари и лайкове.

Потребителите в социалната мрежа засипват с комплименти известната водеща, като всички се обединиха около мнението, че тя не отстъпва по красота и класа на световно известни хубавици като Никол Шерцингер и Ева Лонгория.След като се върна от ОАЕ Христова получи поредно признание за професионализма си. Тя бе удостоена от Съюза на българските журналисти с грамота за Най-добър млад журналист за 2021 година.

„Какво значат тук някакви си 14-15 години в професията- млада съм си! Благодаря на Съюза на българските журналисти за признанието! „Никому в угода, на никого напук!“( Йосиф Хербст) лесно е , когато така се работи“, написа във Фейсбук прелестната водеща.